| Anasayfa | Haftalık İstatistikler | Kimler Online | Bugünkü Mesajlar | GOLD üYE OL | Arkadaş listemi göster | Profilim | Html Renk Kodları |
|
|||||||
| Sizin Yazdıklarınız, Amator Şiirler En Güzel Aşk, Sevgi, Özlem ve Kendi Kaleminizden Olan Paylaşımlar Buraya |
|
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
![]()
Seviye: 39 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 291 / 973
|
Acılar Kraliçesi
Bir kar tanesi gibi düştün avuçlarıma Bir yağmur damlası gibi düştün gözlerime Sonbaharda hüzünle dökülen yapraklarla Denizlerde ki sonsuz sevdalarla Yaşadım seni acılar kraliçesiSeni bekledim gecelerce hasretlerimle Seni düşledim günlerce aylarca yanımdaBir kum tanesi gibi kaybolup gittin avuçlarımda Oysa sen kokan denizlerle o asi yüreğimYaşadım seni acılar kraliçesiBenim için artık bir yaraydın yüreğimde Bitmek bilmeyen ateşlerle kavrulan bir yaraydınŞimdi ise benim değil başka kollarınsın Sokak lambaları benim için sönerken bu akşam Ben seni yaşadım acılar kraliçesiMutlu musun o ellerde Yaşıyor musun gerçek aşkı sende Arıyor musun aşkını derinlerde Ben bu soruların cevaplarını ararken Sen bu şiiri okuyup ağlıyor olacaksın Acılar kraliçesi "ÇAĞATAY ÖZADA" ![]() Adresimiz : w w w. d u s l e r f o r u m. o r g
|
|
|
| Reklam Alanı |
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|