| Anasayfa | Haftalık İstatistikler | Kimler Online | Bugünkü Mesajlar | GOLD üYE OL | Arkadaş listemi göster | Profilim | Html Renk Kodları |
|
|||||||
| + Aşk Hikayeleri, Sevgi HikayeLeri Sizi sizden alan gerçek VE yasanmış hikayeler |
|
|
| Anahtar Kelimeler: kalmayin |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
![]()
Seviye: 26 [
![]() ![]() ]Aktiflik: 64 / 645
|
GEÇ KALMAYIN !
Daha henüz 18 yaşındaydı ama hayatının sonundaydı. Tedavisi mümkün olmayan ölümcül bir kansere yakalanmıştı. Kahır içinde eve kapatmıştı kendini...Sokağa çıkmıyordu. Annesi* bir de kendisi. O kadardı bütün hayatı... Bir gün fena halde sıkıldı* dayanamadı* attı kendini sokağa... Bir yığın vitrin önünden geçti* tam bir CD satan dükkânı da geride bırakmıştı ki* bir an durdu* geri döndü* kapıdan içeri* gözüne hayal meyal takılan genç kıza bir daha baktı. Kendi yaşlarında harika bir genç kızdı tezgahtar... Hani*ilk bakışta aşk derler ya* öyle takılıp kalmıştı işte...İçeri girdi. Kız* gülümseyerek koştu ona; "Size nasıl yardım edebilirim?" diye. Nasıl bir gülümsemeydi o...Hemen oracıkta sarılıp öpmek istedi kızı... Kekeledi* geveledi* sonra "Evet!" diyebildi. Rastgele birini işaret ederek; "Evet* şu CD'yi bana sarar mısınız?" dedi. Kız CD'yi aldı* içeri gitti* az sonra paketle geri geldi. Gençkızdan aldı paketi* çıktı dükkündan* evine döndü. Paketi açmadan dolabına attı... Ertesi sabah gene gitti aynı dükkâna...Gene bir CD gösterdi kıza* sardırdı* aldı eve getirdi* attı paketi dolaba gene açmadan...Günler hep alınıp* sardırılan CD'lerle geçti. Kıza açılmaya bir türlü cesaret edemiyordu. Annesine açıldı sonunda...Annesi; "Git konuş oğlum* ne var bunda?" dedi. Ertesi sabah*bütün cesaretini topladı* erkenden dükkâna gitti. bir CD seçti. Kız gülerek aldı CD'yi* arkaya gitti paketlemeye. Kız içerdeyken bir kâğıda "Sizinle bir gece çıkabilir miyiz?" diye yazdı* altına telefon numarasını ekledi*notu kasanın yanınakoydu gizlice. Sonra*paketini alıp kaçtı gene dükkândan... İki gün sonra evin telefonu çaldı... Anne açtı telefonu. Dükkândaki tezgahtar kızdı arayan. Delikanlıyı istedi* notunu yeni bulmuştu da... Anne ağlıyordu... "Duymadınız mı?" dedi. "Dün kaybettik oğlumu." Cenazeden birkaç gün sonra anne* oğlunun odasına girebildi sonunda. Ortalığa çeki düzen vermeliydi. Dolabı açtı* oraya atılmış bir yığın açılmamış paket gördü. Paketleri aldı* oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı. İçinde bir CD vardı* bir de minik not... "Merhaba* sizi öyle tatlı buldum ki* daha yakından tanımak istiyorum. Bir akşam birlikte çıkalım mı? Sevgiler... Jacelyn " Anne* bir paketi daha açtı* onda da bir CD ve bir not vardı: "Siz gerçekten çok tatlı birisiniz* hadi beni bu gece davet edin* artık. Sevgiler...Jacelyn " LÜTFEN SEVDİĞİNİZİ BELLİ ETMEKTE VE SÖYLEMEKTE GEÇ KALMAYIN! (( ![]() Adresimiz : w w w. d u s l e r f o r u m. o r g
|
|
|
|
#2 | |||||||||
![]()
Seviye: 10 [
![]() ]Aktiflik: 0 / 237
|
Geç Kalınmamış Aşklara-----------
Emeğine Sağlık Teşekkürler Gerçekten Çok Duygulandım ![]()
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
Seviye: 15 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 365
|
Tşkler Paylaşımın İçin Buna Benzer Bir Hikaye Daha Var Bu Sefer Genc İntihar Ediyor
Tam Olarak Aklımda Degil Meillerim Arasında Olacak Bulabilirsem Paylaşmak İsterim...
|
|
|
|
#5 | ||||||||||
![]()
Seviye: 10 [
![]() ]Aktiflik: 0 / 237
|
Alıntı:
Bizde Paylaşımını Okumak isteriz.... ![]()
Yaşamımız Yşadıklarımızla DEĞİL,Beklentilerimizle Şekillenir.. Konu OzcaN tarafından (24-02-2007 Saat 01:12 PM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
![]() ![]()
Seviye: 82 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 3073 / 3073
|
gercekten cok guzel ınsanı düşündürüyor ve duygulandırıyor sonu cok kötu bıtıyo ya bunlar hep yaşnamış mıdır acaba ..
[ Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] mSN aDreSim [ Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] KurumsaL Web Domain Com.TR [ Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Asker'de
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]()
Seviye: 14 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 346
|
çok güzel bi hikaye bence ders çıkartılmalı insanlar neden sevgilerini beğenilerini birbirlerinin yüzüne söylemekten çekinip başka yollara başvururlar ki :S valla artık maille mesajla öyle şeyleri söylemem direk arayıp söylerim
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
![]()
Seviye: 40 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 199 / 997
|
çok güzel harika yaaa süper
|
|
|
|
#11 | |||||||||
![]()
Seviye: 14 [
![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 328
|
Emeğe saygı teşekkürler.
:63: Dünyada sigaranın ilk nefesiyle kaynananın son nefesi kadar güzel bi şey olamaz:63: [ Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Beni merak edenlere ! Bizi Eskiler Tanır,Yeniler Örnek Alır,Görenler Anlatır... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||
![]()
Seviye: 35 [
![]() ![]() ]Aktiflik: 86 / 861
|
saolasın ty