forumlar
Anasayfa Haftalık İstatistikler Kimler Online Bugünkü Mesajlar GOLD üYE OL Arkadaş listemi göster Profilim Html Renk Kodları
Geri git   Dusler Forum, Forumlar > ~ Forum, Dusler ForumLarı ~ > + Kişisel Sayfanız
Kayıt ol YardımPageRank Sorgulama Üye Listesi Ajanda Bütün Forumları okunmuş kabul et

+ Kişisel Sayfanız Kişisel Sayfanızı Hazırlayın, Düşüncelerinizi Özgürce İfade Edin

Cevapla  Yeni Konu aç

Seçenekler Stil
Alt 04-01-2010, 09:05 PM   #1
bursa_mc
dυѕLєяƒσяυм üує

bursa_mc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

DF Bursa Şubesi
Kan Grubu: 0 RH (+) Cinsiyet:
Konu Sayısı: 11
Ruh Hali:

Seviye: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 1179 / 1179
Güç: 478 / 618
Deneyim: 45%

REP Puanı : 135
REP Seviyesi : bursa_mc will become famous soon enoughbursa_mc will become famous soon enough

Standart bursa_mc

Adım Mert Can ama ben Mert diye hitap edilmesini istiyorum herkesten ama nedense ailem ısrarlı bir şekılde Mert Can diye sesleniyor.(: 20 Ekim 1990'da doğmuşum.Yani ailem falan öyle söylüyor. Bursa'nın güzide bir mahallesinde doğmuşum ki yine ailem öyle söylüyor. (:
Neyse yaş 7 ye gelince hadi Mert Can okul zamanı geldi dediler.Hiç istemesem de okula gitmeye başladım.Saalak gibi o yaşlarda ders çalışmaya programlanmıştım. Gerçi bu sayede çok başarılı da olmuştum..
7.sınıfa geldiğimde hiç hatırlamak istemediğim bir olayı yaşadım.Kendi dikkatsizliğimden ufak gibi görünen bir kaza geçirmiştim ve o günden sonra günlerim berbat bir hale gelmişti.Koca 45 gün hastahane de yattım.7 günü yoğun bakımda olmak üzere..Bizimkilere birşeyler imzalatmşlar ölürse falan diye.Ama işte öldürmeyen Allah öldürmüyor.. Bu arada Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesindeki hemşire ablalara çok selamlar..
Malasef yine okula başladım ama hiç derse girmeden sınıfı takdirle geçmiştim 8. sınıf derken liseye başladım.Makine Ressamlığı bölümüne.Lisede babam sınıfını geç veya belge al sana Bursaspor kombinesi alıcam diye diye yine ders çalışmaya programlanmış beyin tekrar evrim geçirerek kendisini lise düzeyine ayarladı.. Bazen düşünüyorum acaba ben robotmuyum diye (:
Geçen sene Uludağ Üniversitesi İnegol MYO Makine bölümüne başladım.Ortam değişince tabi eskisi gibi ders çalışmayı bırakıp hayatı yaşamaya başladım ama keşke yaşamaydım Gano tutmayınca sınıfı geçemedim.Şimdi tekrar 1. sınıftayım malesef.. Bu sene köpek gibi çalışıyorum artık kaldığım dersleri vermek için.
Benım için önemli birşeyi söylemek istiyorum.Bursaspor. Aslında birazda Bursaspor maçlarına gitmekten derslere önem vermedim.Her neyse yaklaşık 4 senedir tribünün demirbaşı sayılırım.İnşallah birgün Beşiktaş taraftarı ile karşılarız.. (:
Gülmeyi ve güldürmeyi çok severim.Tabi güldürme konusu göreceli birşey.Herkesi de güldüremem.Neyse bu kadar yeter heralde !

Adresimiz : w w w. d u s l e r f o r u m. o r g

Konu bursa_mc tarafından (04-01-2010 Saat 09:13 PM ) değiştirilmiştir..
bursa_mc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2010, 09:14 PM   #2
| MatmazeL |
BANLI UYE!

| MatmazeL | - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

DF Zonguldak Şubesi
Kan Grubu: 0 RH (+) Cinsiyet:
Konu Sayısı: 1126
Ruh Hali:

Seviye: 68 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 2547 / 2547
Güç: 2545 / 2545
Deneyim: 93%

REP Puanı : 856
REP Seviyesi : | MatmazeL | is a splendid one to behold| MatmazeL | is a splendid one to behold| MatmazeL | is a splendid one to behold| MatmazeL | is a splendid one to behold| MatmazeL | is a splendid one to behold| MatmazeL | is a splendid one to behold| MatmazeL | is a splendid one to behold

Standart ---> Bursa_mc

Hmm Seni tanimak güzeLdi Mert Can(: ve ßu arada cok gecmis oLsn:S
| MatmazeL | isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil

Design ßy:OzKaN ®
Tüm Hakları DuSLeRFoRuM.ORG'a Aittir