| Anasayfa | Haftalık İstatistikler | Kimler Online | Bugünkü Mesajlar | GOLD üYE OL | Arkadaş listemi göster | Profilim | Html Renk Kodları |
|
|||||||
+ Galatasaray Forum ![]() |
![]()
|
| Anahtar Kelimeler: galatasaray |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 | |||||||||
|
Süper Moderatör
![]() DF İstanbul-Avrupa Şubesi
Kan Grubu: 0 RH (+)
Konu Sayısı: 13098
Ruh Hali:
Seviye: 104 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 3877 / 3877 REP Puanı : 146
REP Seviyesi :
![]() ![]() |
Turkcell Süper Lig'de 6 Aralık Pazar günü yapılacak Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının biletleri
4 Aralık Cuma günü satışa çıkarılacak.Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Biletix tarafından satışa sunulacak Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının bilet fiyatları şöyle:Numaralı Grup 1...: 220 TL Numaralı Grup 2...: 165 TL Kapalı Alt Grup 1.: 150 TL Kapalı Alt Grup 2.: 100 TL Yeni Açık Alt.....: 35 TL Yeni Açık Üst.....: 35 TL Eski Açık.........: 35 TL ![]() Adresimiz : w w w. d u s l e r f o r u m. o r g
bu sefer ufak yalanlara inanmam.."kıyamam" sözcüğü yok artık. oLmasında..Her şeyi hatırlıyorum,her sancısını,her damLasını!!Kazandıklarmla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu,uğruna canımı veririm dediğim insanLarın sırası değişti bende..Susmuyorum artık ...Her şeyimi sıfırLadığım günLerde...kim Varsa..Odur.......Benim canım..!Benim kıyamadığım değiL;bana kıyamayanlar değerLi artık bende!.. |
|||||||||
|
|
|
| Reklam Alanı |
![]() |
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |