2012 Aşık Edici Sözler

'Gülümse

:D
Prenses
Bir rüzgar gibi Hayatım Savrulurken Acımasızca Sen Çıktın Karşıma Tuttun Elimi Çektin hayatına, işte şimdi yaşamak nedir öğrendim yanında Seviyorum Seni Aşkım.

Kalbim Bomboş Kalmıştı Sanki Atmıyordu Sessiz Kalmıştı Küsmüştü Sanki bana, Seni gördü Gözlerim kalbime Haber Verdi Kalbim Direk Seni Kendine Yazdı Ve öyle Aşık Oldum Sana.

Sevmek Zor Aşık Olmak ise Sevmekten Daha Zor gelir bazen insana Seni Tanıdığımdan beri Aşk Kitapları Okumaya Başladım şiirler ezberledim Sayende Birtanem.

Kalbim Yanıyor Adeta Adın kazındı bedenime heryerde ismin yazıyor nereye baksam seni görüyorum aşık oldum diyorum duy sesimi birtanem.

Kısa Ve öz Sölüyorum Seni Çok Seviyorum, Kısa Aşkların Son Cümlesi olmak istemiyorum hayatında.

Sen Benim için Bir Değilsin Sen Benim için benimsin Seni Rakamlarla ifade edemem Sen benimsin Seviyorum Seni.

Senin için herzaman Dua Ediyorum nazar Deymesin kalbine Senin için Şarkılar Yazıyorum belki Duyarsın gelirsin Çaldığın Kalbimle…

Sen Kaç Ben Kovalarım Seni nezaman yorulursan Ozaman Kabullenirsin bendeki Sevgiyi.

Aşık Oldu Garip kalbim Sevdim Seni Kalbim Oldu Deli, Adın Kalbimde Sayıklıyorum Adını gündüz Gece.

Yaşanacak Günleri hayal ediyorum Seninle Umutlarımı Bağladım Kalbine Hayaller kuruyorum şimdi Seninle Seviyorum seni Canım bebeğim.

nezaman Aklıma Gelsen Bütün Sesler kulağıma Seni Söylüyor gibi Oluyor Nereye Baksam Sanki Resmini gözüme tutuyorlar gibi, Şarkılar bile Adını Sölüyor Seni Çıkarıyorum Anlam Olarak Sen benim Olmalısın Bu hayatta Bunu Anladım yaşadıklarımdan.

gündüzüm gecem belli değil, seviyorum seni yalan değil, senin sayende oldum Aşık, Görmez Gözüm Senden Başkasını Artık
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst