2017 Yılında Dünya'yı Neler Bekliyor?

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
2017 Yılında Dünya'yı Bekliyor?


2017 yılı Astrolojik açıdan bir çok değişimi de birlikte getiriyor. Bu değişimden Dünyamız ve Türkiye'de doğal olarak payını alıyor. Toplumları ve olayları etkileyen Uranüs, Mayıs 2017'de dünya her konuda farklı etkileşimler yaşayacaklar. Uranüs,yaşamda beklenmeyen deneyler getirirken, aynı zamanda kişinin özgürlüğünü ve bağımsızlığını simgeler. Deha yaratıcılık, patlamalar, devrim ve yeni ufuklar gezegenidir. Önceden tasarlanmayan yeni bir düzenin habercisi olduğu için, kendisine uymayan kuralları yıkar, yok eder. İnsanlık değişime ayak uydurmalı ve eski kalıplardan sıyrılmayı bilmelidirler.

Plüton yaklaşık 16 yıl boyunca Oğlak burcundaki yolculuğuna 2008 yılında başladı.. Kütlesel değişim ağır ağır değişmeye 2017 yılında da devam ediyor..Artık insanlığın özverili bir çalışma bütünlüğü içine girmesi gerekiyor. Bilinçaltı duyguları daha yoğunlaşarak, düşlerin gerçeğe dönüşmesini sağlayacak. Plüton hiçbir şeyi bedelsiz sunmayacağı için değişimler sancılı olabilir. Dünyada sezgisel çatışmalar görülebilir. Düşlenen olaylar.derinlerden çıkarılıp, yaşama
geçirilebilir.Üstün yeteneklerin kendi alanlarında güç savaşı verecekleri bir yıl bekliyor. Güçlü duygusallıkların ve skandalların yaşanacağı bir yıl olacak. İnsanlığı zorlu rekabet bekliyor.

Dünyayı saran hukuksal davalar olabilir. Bireysel egolar yüzünden toplumsal yaralar çığ gibi büyüyebilir. Aşırı yağmurlar ve sel baskınları, toprak kaymaları, yer altı örgütleri, depremler, faili meçhul cinayetler, devletler arası yeni anlaşmalar , sınır savaşları, radikal değişimler dünyamızı tehdit edecek. Sanatsal olaylarda eskiye özlem başlayacak ve nostaljik olaylar yeniden gündeme gelecek.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst