Pratik Tas Kebabı

ashli

Bayan Üye
PRATİK TAS KEBABI

Malzemeler:
500 gr kuşbaşı et
2 adet soğan
1 yemek kaşığı Domates Salçası
1 kahve fincanı Mısır Yağı
Kuz
Karabiber

Hazırlanış:
Öncelikle Kuşbaşı etleri az mısır yağında suyunu salıp tekrar çekene kadar pişirin. Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha Mısır yağı koyarak kavurun. Soğanların da piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekleyip biraz daha karıştırın. Son olarak etlerin üzerini biraz geçecek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk. pişirin. Patates kızartması, pilav ya da püre ile servis yapın.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst