| Anasayfa | Haftalık İstatistikler | Kimler Online | Bugünkü Mesajlar | GOLD üYE OL | Arkadaş listemi göster | Profilim | Html Renk Kodları |
|
|||||||
| +Aşk sevgi ResimLeri ve ŞiirLi ResimLer +Aşk sevgi ResimLeri ve ŞiirLi ResimLer Burada .... |
|
|
| Anahtar Kelimeler: musait, yuregin |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
![]()
Seviye: 8 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 182
|
Gözbebeklerinde kendim yerine başkasını gördüğüm insan; yalan söylerken bile nasıl bu kadar masum durabiliyordun? Oysa ki sarılırken sana başka bir tenin soğuk kokusunu varmış bedeninde.Bilmiyordum... İçten içe ağladığım onca gecenin hesabını nasıl verebilirsin ki. Söyle; en fazla kaç intiharıma sebep olabilirsin? Yüreğimin sancılarını nasıl yok edebilirsin?.. Bu gece başka bir başka ölüm gecesi daha? Bu kez gem vurmadan geldim acılarıma... Senin yüreğin uçurum ve ben hiç korkmadan cesurca ölmeye razıyım kollarında... Kahretsin. Sana son bir defa daha sarılmak için o soğuk kokuyu duymaya bile razı olmak ne kadar acı... Korkularımı ve heyecanlarımı bir yana koyup yanıma sadece her zaman hasretolduğum yüzünü alıp gidiyorum bu gece ölüme.... Peki bir geceliğine müsait mi yüreğin? Sadece ölüp son bir kez gideceğim... ![]() Adresimiz : w w w. d u s l e r f o r u m. o r g
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
![]()
Seviye: 6 [
![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 145
|
paylsm icin cok tskler
![]() ff
|
|
|
|
#3 | |||||||||
![]()
Seviye: 12 [
![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 286
|
saol eline sağlık
![]()
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]()
Seviye: 2 [
]Aktiflik: 0 / 28
|
Hepsi çok güzel ve duygusal teşekkürler
![]()
0ops!!! Lütfen Oops yazmayın kıl oluyorum XD ooooops yada opssssss die okunabilir!! [ Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] reklamımıda anında yaparım XD Bide şuna bakın haha [ Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() Bizi Eskiler Tanır,Yeniler Örnek Alır,Görenler Anlatır... Vs de yatırdıklarımı yazmaya kalksam Sayfa yetmez :cool: WarAdmiral FOREVER! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]()
Seviye: 40 [
![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 196 / 980
|
Paylaşım İçin TşkLer !