| Anasayfa | Haftalık İstatistikler | Kimler Online | Bugünkü Mesajlar | GOLD üYE OL | Arkadaş listemi göster | Profilim | Html Renk Kodları |
|
|||||||
| +SPOR GENEL Bütün Spor Dallarını Bu Bölümde Bulabilirsiniz. |
|
| Anahtar Kelimeler: ilk, macini, oynadi, sanli, tuncay |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
|
∂υѕℓєяƒσяυм υує
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Konu Sayısı: 170
Seviye: 14 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 330 REP Puanı : 19
REP Seviyesi :
![]() |
Tuncay Şanlı, ilk maçını oynadı
Fenerbahçe'den
İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough'a transfer olan Tuncay Şanlı ilk hazırlık maçını Schalke 04 takımına karşı oynadı. Takımının Avusturya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Tuncay Şanlı 45 dakika forma giydiği maçta perfonmansıyla göz doldururken İngiliz ekibi sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası soruları yanıtlayan Tuncay Şanlı takıma uyum süreci yaşadığını söyledi. Yıldız futbolcu sölerini şöyle sürdürdü. -''ARKADAŞLARIMLA KAYNAŞMAYA ÇALIŞIYORUM''- ''Çok sıcak havada oynadık. Karşımızda hazır olan bir takım vardı. 45 dakika oynadım. arkadaşlarımla kaynaşma ve tanıma adına önemliydi bu maç. Zamanla daha iyi olacağım. Futbol oynamaya çalışıyorum. İstediğimi sahaya yansıttığım zaman mutlu olacağım. Bunu lig maçlarında daha iyi göreceğiz.'' Bu arada Tuncay'ın teknik direktörü Gareth Southgate ise ''Yaptığımız hazırlık maçı bizim açımıdan çok önemliydi. Karşımızda hazır olan bir takım vardı. Oyuncularımı görme açısından notlarımızı aldık. Tuncay ise bugün ilk yarı oynadı. Takımla henüz yeteri kadar antrenman yapamadı. Lig maçlarında ortaya koyacağı perfonmans bizim için önemli. Tuncay henüz uyum süreci yaşıyor. Ben kendisinin bunu aşacağını ve takımı ateşleyici konuma en kısa zamanda geleceğine inanıyorum'' dedi. ![]() Adresimiz : w w w. d u s l e r f o r u m. o r g
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
∂υѕℓєяƒσяυм υує
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Konu Sayısı: 137
Seviye: 42 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 309 / 1032 REP Puanı : 49
REP Seviyesi :
![]() |
ty
SUSKUNLUGUM ASELETİMDİR HER SÖZÜ VERECEGİM BİR CEWAP WARDIR LAKİN BI SOZE BAKARIM SOZMU DIE BI ADAMA BAKARIM ADAMMI DİE İmzada MaiL Adresi Vermek YASAKTIR! €dit ßy €d!ZzZ [ Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
∂υѕℓєяƒσяυм υує
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Konu Sayısı: 0
Ruh Hali: