PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : JoJoMuLTi 2.5 indir , JoJoMuLTi 2.5 yükle , JoJoMuLTi 2.5 yükle , Karahan Online



*Mypop
01 Eylül 2009, 12:02
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (Sadece kayıtlı üyeler mesajları görebilirler.)

JoJoMuLTi V2.5 | Patch V.43
Resim Aynı Değiştirmedim
_______________________________

Download(İndir): RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (Sadece kayıtlı üyeler mesajları görebilirler.)
_______________________________
JoJoMuLTi V2.5 Özellikler & Kurulum & Açıklama


Sadece kayıtlı üyeler mesajları görebilirler.
Kurulum(Vista Desteklidir!)
Uzun Gibi Gözükmesin. Anlayamayanlar İçin uzun uzadıya...

1)Yukarıdaki Linkten İndirdiğimiz JoJoMuLTi V2.5 (42) Winrarına Sağ tıklıyor, buraya çıkart diyoruz.

2)JoJoMuLTi V2.5 (42) Klasörüne giriyoruz, Ardından "JoJoMuLTi V2.5 Patch V.42" 'i açmadan(kesinlikle açmayın) Kayıt İşlemleri Klasörüne Giriyoruz.

3) Burada "Aİ Kayıt Girdisi" ne tıklıyor kaydı yapıyoruz(hata vermez verirsede önemli değil 2 defa tıkladıysanız kesin bu işlem olmuştur.).

4) "Kopyalama" ya 2 defa tıklıyoruz ve her gelen şeye tamam tamam diyoruz. Başarılı Başarısı Aldırmayın. Ardından ManueL ' e 2 defa tıklıyoruz ve ne gelirse evet tamam diyoruz.

5) Ve son olarak "actskn43.ocx" , "AutoItX3.dll" , "COMDLG32.OCX" , "Flash9f.ocx" , "msinet.ocx" dosyalarını system32'ye atıyoruz.

Launcherden "Oyunu Başlat" Diyoruz.
Hepsini Yaptıktan Sonra "JoJoMuLTi V2.5 Patch V.43" Programını çalıştırıyoruz.



Özellik Açıklamaları
Speed Hack:
En az 150 Yazın ve aradaki farkı görün. Kapat seçeneği yeni programda mevcut. Ama siz boşluğa 0 yazıp hileyi çalıştıra basarak da kapatabilirsiniz.

Atack Speed Hack:
Atak hızı hilesi hızı serbest bırakıldı. Herkes istediği kadar yapabilir. Diğer açıklama silindi. İstediğiniz sayıyı koyabilirsin.

Hp Mp Ayarları:
En fazla uğraştığım kısım burası ama şu anda sorunsuz bir şekilde hiç bir kasma olmadan çalışıyor. Max %50 dir. Daha fazla ileriye gitme şansı yoktur.

Açılan En Son Yer:
Burayı yapabilmeniz için oyuna girdikten sonra en az bir NPC ' ye uğramış olmanız gerekmektedir. Uğramadıysanız açılmaz rapor verir. Buraya ister eczacı ister depo koyarak zenginliğinize zenginlik katabilirsiniz. Bu sayede bir çok kişi payını alacak bu işten. Benim için olmazsa olmazlardan : )

Chat Ve Canlı Destek:
Bir çok arkadaşımız şikayetçiydi belirli hatalardan, bundan dolayı chat açtım. Burdan anında öğrenebilirsiniz sorununuzu.

Auto Login:
Tüm Serverlara uyumluluğu vardır, Çalıştırabilmeniz için Karahan Launcherinda Ekran Ayarlarına Gelin, Tam ekran modu 1024 768 ' i seçin. Yoksa çalışmaz.

Otomatik Toplama:
Otomatik toplama 1 saniyede 1000 nesne toplama kapasitesine sahip yanlış duymadınız Sadece kayıtlı üyeler mesajları görebilirler. Ama oyunda lag olduğunda 1000 saniyede 1 defa bile toplamıyor .

Makro & Spam & Ve Diğerleri İçin:
Flood olarak kullanmayın lütfen, ayıp edersiniz. 1 Saniye için 1000 yazın. Kaç saniye istiyorsanız * 1000 le çarpıp yazınız.

Auto Attack:
Extreme'nin bir zamanlar virüslü botundaki oto atak scriptleridir. Bot virüslü olduğu için pabucu dama atılmıştı ama baktım oto atak için gerekli olan dosyalar virüssüzdü bende niye boşu boşuna kullanılmasın dedim Sadece kayıtlı üyeler mesajları görebilirler. koydum. Extreme'ye sormadım nasıl ulaşabiliceğimi bilseydim bi sorardım ama dedim ya ulaşamadım. Hakkını helal etsin. Kendimde script hazırladım aynısını yaptım ama döngüyü bulamadığımdan extremininkini kullandım(İsteyen olursa [email protected]). Kim ne der bilemem ben kullanılmayan virüs var sanılan bir şeyin virüssüz taraflarını aldım koydum. Kesinlikle ben yaptım demiyorum. Autoitscriptlerinden iyi anlayan biri varsa kendi scriptimizi "for... next" döngüsünü söylemesi karşılığında hazırlayabiliriz.

Sinema Modu:
Zoomdur kullanınca anlarsınız zaten. Çok yakında CE kodunu da vericem ama CE yi açıp kapatıp oyuna girince bilgisayar rest atıyor.
SideBar:
Kolaylık olması açısından böyle yaptım. Hepsi çalışıyor.

robertofruko
30 Eylül 2009, 20:07
xp bnm ki olur mu

*Mypop
01 Ekim 2009, 17:40
Olur

emre1994
03 Ekim 2009, 17:06
ya ben atack speed e 150 yazıom hiç bisi deişmiyo hala aynı hızda vuruyo 500 yaptım yine aynı oldu nasıl yapcam ben atack speed i

sılo1
09 Ekim 2009, 14:43
ii de ben calstıormyrmmm :D

llazkopatl
28 Kasım 2009, 23:11
nasıl yaptın system32 nasıl oluyo özel mesaj atın

Semberas
20 Ocak 2010, 17:35
bilgisayarım ın içindedir system32 =)

Kensei
25 Ocak 2010, 23:14
Link Yenilermisin KIRIK

eXtreMe
15 Haziran 2010, 03:06
є.#;2144636']Link Yenilermisin KIRIK

Link Düzeldi Paylaşım için teşekkürler ;)

eXtreMe
15 Haziran 2010, 03:09
nasıl yaptın system32 nasıl oluyo özel mesaj atın

işte burada : C:\Windows\System32 :D