2013 Fenerium Sonbahar-Kış Koleksiyonu Mağazalarda

Ömrüm

~Efekuş`um~
Bayan Üye
2013 FENERIUM SONBAHAR-KIŞ KOLEKSİYONU MAĞAZALARDA

2012-10-22_fenerium446.jpg
-
Fenerium, 2013 Sonbahar-Kış koleksiyonu’nda, "Ben Fenerbahçeliyim" demenin farklı yollarını 5 ana grupta ifade ederek taraftarlarına sunuyor.


Bu gruplar içerisinde her zaman en çok ilgiyi gören Tribün Koleksiyonu’nda, özellikle Fenerbahçemizin 6 renk logolu tişört ve sweatshirtleri, baskı ve nakış halinde koleksiyondaki yerlerini korurken, kapüşon ve kollardaki baskılar, Fenerbahçeliliği lacivert ve özellikle gri melanj renklerde, en estetik şekilde haykırıyor.


Kolej koleksiyonunun taraftar tarafından yoğun ilgi gören polo tişörtleri, uzun ve kısa kollu olarak, bu sezon da taraftarları rengarenk ve cıvıl cıvıl renkleriyle mağazalarda bekliyor. Tıpkı geçen kış ve geçtiğimiz yaz aylarında olduğu gibi bu kış da tüm Fenerbahçeliler, genciyle yaşlısıyla, pololarıyla yeni sezonun keyfini doyasıya yaşayacak gibi duruyor.


Özellikle genç erkek ve bayan taraftarlarımız, maçlarda olduğu kadar, haftasonları da üzerlerindeki nakışlı kolej poloları ve büyük işlemeli kapüşonlu sweatshirtleriyle hem Fenerbahçeliliklerini hem de tarzlarını konuşturacaklar.


Bu sezon Fenerium koleksiyonu, bayanlarda kolejde olduğu kadar trend grubunda da taş ve payetlerle süslü… klasik kolej tarzını tercih eden Fenerbahçeli bayanlar sadelik ve rahatlığın ön planda olduğu uzun kollu tişört ve kapüşonlu sweatshirtleri tüm Fenerium mağazalarında bulabilecekler.


Tüm bunlara ilave olarak yaz kış demeden spor yapanlar ve performans ürünlerini haftasonları programlarında sıkça kullananlar için Fenerium Aktif, bu sezonda yepyeni renk ve polyester kumaşlardan yapılmış tişört ve eşofmanlarla reyonlardaki yerini alıyor… Özellikle spor salonlarında Fenerbahçeliliğini vurgulayan ürünlerle spor yapmanın ayrıcalıklı bir keyif olduğunu bilen erkek ve bayan taraftarlarımız için…


Fenerium koleksiyonu içerisindeki ayrıcalıklı bir diğer grup da, Fenerbahçeli yönetici ve iş adamları için Fenerbahçeliliğin sonsuz keyfini yaşatan, her ortamda rahatça kullanılabilen ürünleri bünyesinde barındıran Club koleksiyonu… Kış sezonu boyunca Fenerium Club, renkleriyle Fenerbahçeliliği en zarif biçimde vurgulayan gömlekleri, polo ve trikolarıyla, erkek taraftarlarımıza Fenerbahçeli olmanın gururunu, haftasonlarında, iş toplantılarında ve gün boyu ofislerinde yaşama fırsatını sunacak.


Geleceğin Fenerbahçelilerini dünyaya getirmeyi bekleyen bayan taraftarlarımıza özel olarak ilk kez geçtiğimiz yaz satışa sunulan Hamile koleksiyonu, daha da gelişmiş şekliyle, birbirinden güzel tişört ve bu kışa özel sweatshirtleriyle 2012 – 2013 Sonbahar Kış sezonunda da Fenerium mağazalarında yerini alacak.


Aksesuarlar konusunda da oldukça iddialı olan Fenerium, aksesuar markası Fenerium Extra ile ister maçta, ister dışarı çıkarken rahatlıkla giyilebilen sarı lacivert atkı, bere, şalları ve özellikle bayanlar için tasarlanmış birçok modeliyle, erkek-çocuk-bayan tüm Fenerbahçeli taraftarlarımızı bu sezonda büyük bir heyecanla bekliyor.




Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

2012-10-22_fenerium002.jpg


2012-10-22_fenerium001.jpg


2012-10-22_fenerium003.jpg

Resmi site
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst