Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şeyLER

Yazgı1

Bayan Üye
Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şey

new-intro-.jpg


Güzellik, görenin gözündedir! Bu atasözü uzun zaman önce geldi, ama bu güne kadar hala geçerli. Aslında, dünyanın çeşitli ülkelerinde insanların çekici bulduğu bazı ilginç şeylere şaşırabilirsiniz. İlginç dediğimizde, muhtemelen iki kez bakmanız gerekeceğini kastediyoruz, çok şaşıracaksınız. Öyleyse, aşağıda küratörlüğünü yaptığımız listeye göz atın ve kendiniz görün!



iklyanardnerayralar_26gu90.gif


htt
126.jpg


Ancak Japonya'da dişlere bakışları biraz farklıdır. Aslında çarpık dişleriniz olduğunda daha sevimli olduğunuzu düşünüyorlar. Bu değişim Batı dünyasında çekici görülmeye başlandı.

iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Vücut Kazıma-Batı Afrika
Ne düşündüğünüzü biliyoruz – yara izleri gerçekten evrensel olarak güzel bir özellik olarak kabul edilen bir şey değildir. Dünyanın birçok yerinde durum böyle olabilir, ancak Yeni Gine sakinleri ve bazı Afrika kabileleri için bunlar kesinlikle bir güzellik işaretidir.Bu kabileler söz konusu olduğunda, bu kazımaların güzellik oranı yalnızca dişilere bağlıdır. Erkekler için yara izleri bir güç ve savaşçı olmanın işaretidir.


219.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Kalp Şeklinde Yüz-Güney Kore
Dünyada görünüşe gerçekten büyük önem veren bazı ülkeler var ve bu nedenle bu yerlerdeki insanlar kozmetik cerrahiye daha açık olma eğilimindedir. Örneğin, prosedürlerin reklamlarını sıklıkla göreceğiniz Güney Kore'yi ele alalım.Bu prosedürlerden biri, oradaki kadınların gerçek bir güzellik işareti olarak görülen belirli bir özelliğe ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu, elbette, sadece çenede küçük bir estetik ameliyatla yapılabilen kalp şeklindeki yüzdür.



318.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Ekstra Ağırlık-Moritanya
İnsanlar beden imajlarını tüm dünyada ciddiye alırlar. Çoğu ülkede, biraz fazla kilonuz olduğunda, mutlaka çekici görünmediği için kendinizi biraz bilinçli hissedersiniz. Bu biraz değişiyor olsa da, hala bilinen bir mücadeledir.Ancak Moritanya kadınları için durum böyle değil. Aslında, erkekler orada fazla kilolu kadınları olmayanlardan çok daha çekici buluyorlar.


410.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Cerrahi Pansuman-İran
Nerede yaşıyor olursanız olun, kendinizi burnunuzda küçük bir iş yapmak isterken bulabilirsiniz. Belki çok büyük ya da çok küçük ya da belki sadece farklı bir görünüm istiyorsun. Dışarıda bazı ayarlamalar yapmak isteyen birçok insan var.İran'da bu prosedür pahalı olmasına rağmen çok yaygındır. Bu ülkede düz bir buruna sahip olmak güzel sayılır ve hem erkek hem de kadın pek çok insan bıçağın altına girer.



54.jpg
 
---> Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şeyLER

Soluk Cilt-Çin
Batı dünyasından altın rengi bronzlaşmak isteyen birçok insan için mantıksız görünebilir, ancak dünyadaki bazı ülkeler soluk cildin bir güzellik işareti olduğunu düşünüyor — örneğin Çin gibi yerler.Bu solgun cildi elde etmek için, bu ülkede satılan güzellik ürünlerinin çoğunda bir tür ağartma maddesi bulunur. Çinliler de istedikleri cilt tonunu elde edebilmeleri için güneşten uzak durmaya veya maske takmaya çalışacaklar.


65.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Yüksek Alın-Afrika
Geldiğiniz kültüre bağlı olarak vücudun birçok farklı bölgesi çekici bulunur. Örneğin, Afrika'daki Fula kabilesinden geliyorsanız, alnınızın yüksek olmasını istediğinizi görebilirsiniz.Bu kabile kadınlarının çoğu, daha yüksek bir alın oluşturabilmeleri için saçlarının bazı kısımlarını çıkaracak kadar ileri gidecekler. Bunu gerçekten düşündüğünüzde, güzellik standardımıza ulaşmak için gittiğimiz uzunluklar oldukça şaşırtıcı.


74.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Uzun Boyunlu-Burma
Dünyada boynu bir kadının en çekici kısımlarından biri olarak gören birçok yer olması sürpriz değil. Tipik olarak, bu yerler onlara hiçbir şey yapmanızı gerektirmez, belki saçınızı boynunuzdan kaldırmak dışında.Ancak, Doğu Burma'da durum böyle değil. Aslında oradaki Kayan kabilesinin kadınları aktif olarak boyunlarını uzatıyorlar. Bunu, boynun uzamasına yardımcı olan pirinç bir yüzük kolye takarak yaparlar. Ah!


84.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Kırmızı Deri-Afrika
İnsanların çekici bulduğu fiziksel özelliklerden birinin cilt tonuyla ilgisi olması büyük bir sürpriz değil. Dünyanın bazı bölgelerinde daha karanlık olmak istersiniz, bazılarında ise daha açık olmak istersiniz, ancak Afrika'da daha kırmızı olmak isteyen bir kabile vardır.Namibya'daki Himba kabilesi, güneşin zararlı ışınlarından korunmalarına yardımcı olmak için kırmızı hardal ve yağ karışımı kullanır. Bu karışım nedeniyle cilt tonları kırmızıya döner ve bu kabilenin güzel gördüğü özelliklerden biri haline gelmiştir.


106.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Unibrows-Tacikistan
Batı dünyasının çoğu yerinde, bir tek kaşla dolaşsaydınız, alay edilirdiniz ya da en azından ona bakardınız. Bunun nedeni, bu alanlarda bu şekilde gelişmemiş olmanın çok güzel olmamasıdır. Ama her yerde durum böyle değil.Tacikistan'da tek kaş aslında hem erkek hem de kadın için bir güzellik işaretidir. Öyle ki, genç bir kız çocuğu olmasa bile onu kaleme alır.


1110.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Gerilmiş Kulak Memeleri-Afrika
Dünyanın çoğu, kulakları delinmiş ve güzel takılar takabilen bir kadının çok çekici olduğu konusunda hemfikirdir. Ancak dünyanın bazı bölgelerinde ağır takılar takma ve kulak memelerinizi gerdirme pratiğinin güzel olduğu kabul edilir.Aslında, Masai kabilesinin üyeleri zaman içinde kulak memelerini bilerek uzatırlar. Bu, kabilenin kadınları için bir statü sembolü olarak görülüyor ve bu nedenle herkes kulaklarının ne kadar uzun olduğuna dikkat ediyor.


127.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Tıraşlı Kafalar-Afrika
Çoğu insan, güzel kadınları düşündüklerinde, sırtlarından aşağı akan uzun tatlı kilitleri düşünür. Ancak, bazı kültürler bunun tam tersini düşünüyor.Afrika'nın bazı bölgelerinde başı tıraşlı kadınların uzun saçlı veya örgülü kadınlardan çok daha çekici olduğu düşünülmektedir. Yani, fark etmeye başladığımız gibi, güzellik standartları bulunduğunuz yere bağlı olarak çok farklıdır.


135.jpg
 
---> Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şeyLER

Yüz Dövmesi - Yeni Zelanda
Yeni Zelanda'nın Mallory kabilesi, dövmeye olan aşklarıyla tanınır. Her dövme farklıdır ve atalarının mirasına onur vermek içindir.Kadınlar için bu dövmeler, başkalarının hangi kabileden geldiklerini ve o kabilede nerede durduklarını görmelerini sağlar. Sonuç olarak, bu kadınlar sadece güzellik nedenleriyle dudaklarını ve çenelerini dövme eğilimindedir. Görünüş hakkında ne düşünüyorsun?

145.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Kına Dövmeleri-Hindistan
Hindistan'da birçok güzellik trendi var ve bunlardan biri kına dövmeleri. Bu özel dövmeler, özellikle düğünler veya tatiller gibi büyük günler söz konusu olduğunda kendilerini daha ilginç göstermek için uygulanır.Kadınlar güzelliklerini vurgulamak için onları ellerine ve ayaklarına koyacaklar ama bu dövmeler aynı zamanda çok ruhani olarak da görülen bir ifade. Kına sanatındaki güzelliği görüyor musunuz?

155.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Vücut Kılları-Fransa
Buna inanmakta zorlanıyoruz, ancak dünyada aslında herhangi bir şekilde doğal olmanın olmamasından daha çekici olduğunu hisseden bazı yerler var. Bazıları için bu, vücutlarındaki saçların bir kısmının uzamasına izin vermek anlamına gelir.Bu trendin eskisi kadar popüler olduğundan o kadar emin olmasak da, bazıları hala diğerleri kadar tıraş olmaları gerekmediğini düşünüyor.

164.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Çift Göz Kapakları-Güney Kore
Bu fiziksel özelliğin kulağa bilim kurgu uzaylı karakterine ait bir şey gibi gelebileceğini biliyoruz ama bu aslında Güney Kore'de daha güzel görünmenize yardımcı olduğuna inanılan bir şey.Bu nedenle, çift göz kapaklarına ulaşmak için orada özel bir ameliyat var veya bunun gerçekleşmesi için göz kapağı bandı kullanabilirsiniz. Yaptığı şey, oradaki birçok insanın bir güzellik işareti olduğunu düşündüğü gözleri genişletmek.

174.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Tebeşir Gövde Kaplaması-Afrika
Makyaj temelde bir vücut boyama şeklidir. Dünyanın çoğu için ait olduğu tek yer yüzünde olsa da. Etiyopya'daki Caro kabilesinin vücut boyası söz konusu olduğunda durum böyle değil.Bu kabilenin halkı, vücudun her yerinde örümcek motifleri oluşturmak için beyaz tebeşir kullanıyor. Bu vücut resmi hem erkekler hem de kadınlar arasında bir güzellik işareti olarak kabul edilir.

185.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


E
kstraoküler İmplant-Hollanda
Dünyadaki birçok insan, en çekici buldukları özelliklerden birinin diğer önemli gözlerinin olduğuna inanıyor. Hollanda'da ekstraoküler implantların böyle bir güzellik sembolü olarak görülmesinin nedeni bu olabilir.Bunu yapmak için kişi, seçtiği belirli bir şekle kalıplanmış bir platin parçasını gözlerine yerleştiren küçük bir cerrahi prosedüre tabi tutulur. Kulağa biraz korkutucu geliyor ama sonuç oldukça havalı.

194.jpg
 
---> Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şeyLER

Keskin Dişler-Endonezya
Harika bir gülümseme her zaman çekicidir, ancak bu harika gülümseme aslında nereden geldiğinize bağlıdır. Düz ve beyaz olabilir veya Endonezya'daki kabileler söz konusu olduğunda keskin ve sivri olabilir.Endonezya'da dişlerini keskin noktalara ayıran bazı kabileler var ve bu onlar için bir güzellik işareti. Bunu başarma prosedürü aslında oldukça acı vericidir, ancak yine de kadınlar bir eş çekebilmeleri için bunu yapmak için acele ederler.

206.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Yanak Piercing-Tayland
Batı dünyasında günümüzde gamze piercing yaptırmak çok yaygındır. Bunlar bir şey ama Tayland'da yanak delme ile bir adım daha ileri gidiyorlar.Tayland'da yanak delme sadece bir güzellik niteliği olarak görülmekle kalmaz, aynı zamanda dini bağlılığın bir işaretidir. Hem erkekler hem de kadınlar bu güzellik trendini uygular ve konu piercingin boyutu olduğunda bu çok küçükten çok büyüğe değişebilir.

2110.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Burun Tıkacı-Hindistan
Hindistan'da uygulanan çok çeşitli güzellik tekniklerinin olduğu yaygın bir bilgidir. Bunlardan biri aynı zamanda fiziksel özelliklere ve güzel olarak kabul edilebilecek şeylere ilginç bir bakış sunuyor.Hindistan'daki Apatani kabilesinde kadınlar geleneksel burun tıkaçlarına sahiptir. Bunlar, bir gösterge gibi buruna yerleştirilen tıkaçlardır. Bu onların kültürünün önemli bir yönüdür. Fotoğraftan da anlayabileceğiniz gibi, fişler burun deliklerinin boyutunu da genişletiyor.

235.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Sakız Dövmesi-Afrika
Dünyanın dört bir yanındaki birçok kültür, dövmelerin statü ve gücün yanı sıra güzelliğin bir işareti olduğuna inanıyor. Tipik olarak bu dövmeler her zaman görebileceğiniz bölgelerdedir, ancak Senegal'de kadınların dövme yaptırmayı sevdikleri eşsiz bir yeri vardır.Senegalli kadınlar bir sakız dövmesi sürecinden geçerler çünkü bunun gülümsemelerini sadece eşsiz değil aynı zamanda güzel yaptığını hissederler. Her biri kendi başına, değil mi?

245.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Lotus Ayaklar-Çin
Ayak büyüklüğü tipik olarak birçok insanın fiziksel olarak çekici özellikleri düşündüklerinde düşündüğü bir şey değildir. Yani, futbol geleneğinin hala önemli bir güzellik rutini olarak görüldüğü kırsal Çin'de yaşamıyorsanız.Bu süreç acı vericidir ve biraz zaman alır. Ayak bağı temelde kadının ayaklarını küçük bir forma böler. Bu daha sonra onları nilüfer ayaklarına dönüştürür.

255.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Minimal Makyaj-Fransa
Batı dünyasında, kadınların alışılmadık güzelliği kucaklamasını isteyen bir kültürü nadiren bulursunuz. Çoğunlukla, bu ülkelerdeki kadınlar medyada gördüklerini taklit etmeye çalışırlar ve bu da birçoğunu birbirine benzetir.Ancak Fransa'da farklılar ve güzelliğin ne olabileceğine dair alternatif bir fikri benimsemeyi seviyorlar. Bu, bu kadınlara biraz daha fazla özgürlük ve işleri aşağı yukarı oynamak için çok daha fazla alan sağlar. Yani burada minimal makyaj gerçekten hayranlık uyandırıyor.

265.jpg
 
---> Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şeyLER

Sahte Bronzluk-ABD
Birçok Asya ülkesinden farklı olarak, Batıya, özellikle de Amerika Birleşik Devletleri'ne gittiğinizde, soluk bir cilde sahip olmak her zaman güzel olarak düşünülmez. Bu yüzden bu kadar çok insan güneşte oturur veya solaryuma gider.Bu onları sağlık sorunları için riske atsa da, çoğu insan bronz tene sahip olmanın çok çekici olan fiziksel bir özellik olduğunu düşündüğü için hala caydırıcı değildir.

275.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Büyük Alt-ABD
Amerika Birleşik Devletleri'nde, vücut imajına çok fazla vurgu yapılmaktadır. Kadınlar, sürekli değiştikleri için zamanın güzellik trendlerine ayak uydurmak için genellikle baskı hissederler.Şu anda devam eden en sıcak vücut imajı trendlerinden biri, bazılarının ‘hip-hop ganimeti ' diyebileceği şeye sahip olmak. Bu, kadının küçük bir beline sahip olduğu, ancak kum saati şekli gibi büyük bir arkaya sahip olduğu anlamına gelir. Bu, Kardashianlar gibi ünlüler tarafından da onaylanan bir şekil.

285.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Büyük Gözler-Asya
Birine baktığınızda ve ona ilgi duyup duymadığınıza karar verdiğinizde, genellikle ilk bakacağınız yer onların gözleridir. “Gözler ruha açılan penceredir” sözünün geldiği yer burasıdır.Japonya ve diğer birçok Asya ülkesinde, en çok dikkat çeken güzellik özelliklerinden birinin iri gözlere sahip olmasının nedeni bu olabilir. Tabii ki, herkes buna sahip değildir, bu yüzden bazen insanlar bu görünümü elde etmek için bıçağın altına girerler.

305.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Zerdeçal Yüz-Hindistan
Sağlık ve güzelliğe meraklıysanız, muhtemelen zerdeçal adı verilen harika baharatı duymuşsunuzdur. Hint bütünsel şifasında ve dünyadaki güzellik ürünlerinde zerdeçal, var olan en iyi güzellik bakımlarından biri olarak lanse ediliyor.Bu sarı baharatı yüzünüze sürmek garip gelebilir, ancak birçok harika özelliği var. Ancak cildinizi biraz lekeleyecektir. Yine de ilginç bir şekilde, bazı yerlerdeki bu sarımsı renk tonu bir güzellik işareti olarak görülüyor.

319.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Yüz Piercingi-ABD
Takıldığınız kalabalık, hangi fiziksel özelliklerin havalı veya güzel görüldüğünü de belirleyebilir. Amerika Birleşik Devletleri'nde alternatif güzellik fikirlerine meraklı çok sayıda insan var.Bazıları için en çekici fiziksel özelliklerden biri vücut piercingidir, özellikle yüz piercingleridir. Bazıları daha azının bununla daha iyi çalıştığını bulsa da, diğerleri aşırıdır ve vücutlarının her yerinde piercing yaptırmak ister.

324.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Ekstra Dolgun Dudaklar-ABD
Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı kalarak, burada güzellikle eşanlamlı olan diğer fiziksel özellikler ünlüler dünyasıyla bağlantılıdır. Günümüzde harika bir gülümseme ve kum saati şeklinin yanı sıra öne çıkan şey ekstra dolgun dudaklar.Ancak herkes kalın dudaklarla doğmaz ve bu nedenle birçok insan artık bu genel görünümü elde etmek için hem cerrahi hem de cerrahi olmayan önlemlere yöneliyor.

343.jpg
 
---> Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şeyLER

Büyük Burunlar-Afganistan
Batı dünyası normalde güzelliği daha küçük ve düz burunlarla ilişkilendirirken, evrensel olarak durum böyle değildir. Bazı toplumlar aslında daha büyük bir burnu güzelliğin sembolü olarak görürler.Tıpkı aktif olarak burunlarını büyütmek isteyen Afgan kadınları gibi. Öyle ki Afganistan'da burun estetiği ameliyatına büyük talep var. Farklı ülkelerin nasıl farklı görünümler istediğini görmek çok ilginç, sence de öyle değil mi?

354.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Boyalı Dişler-Çin
Batı dünyasının çoğunda, renk değişikliği olmaması için dişlerimizi fırçalamanın çok önemli olduğu hepimize söylendi. Ancak bu evrensel bir güzellik gereksinimi değildir, çünkü Asya'nın bazı kırsal bölgeleri buna farklı bir bakış açısına sahiptir.Asya'da dişlerini güzelliğin bir işareti olarak boyayan bazı kabileler var. Bu gelenek sadece kadınlığı yansıtmak için değil, kabilelerdeki diğer erkeklere evli olduklarını göstermek için de yapılır.

364.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Çubuk Delici-Brezilya
Güney Amerika'nın Yanomami klanlarını bulmak için biraz yürüyüş yapmanız veya kano yapmanız gerekse de, eğer yapsaydınız, güzelliğin gerçekte ne olduğu hakkında benzersiz bir fikirleri olduğunu fark ederdiniz. Ne olduğunu merak ediyor olabilirsiniz, bu yüzden aşağıya bakın ve neyi kastettiğimizi göreceksiniz.Bu kabilenin kadınları için güzel görülen fiziksel özellik, çubuk piercinglere sahip olmaktır. Tipik olarak bu piercingler çene ve ağız çevresindeki yüzde yapılır. Bunun hakkında ne düşünüyorsun?

374.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Diş Açma-Afrika
Dünyada sivri dişlere sahip olmayı güzelliğin bir işareti olarak gören birkaç kabile var. Bu sadece Endonezya'da değil, Afrika ülkelerinde de geçerli. Bu kabilelerin çoğu için, yontulmuş dişlere sahip olmak sadece güzel değil, aynı zamanda vahşi görünmenin bir yoludur.Süreç oldukça acı verici ve her yıl birçok kadın bunu yaşıyor. Bu onların durumlarını göstermeleri ve kendilerini güzel hissetmeleri için harika bir yoldur.

teeth-final.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Kaburga Rezeksiyonu-Asya
Asya'da çekici olarak görülen bir diğer öne çıkan fiziksel özellik ise daha ince bir bel çevresidir. Bu her zaman doğal olarak verilen bir şey değildir ve pek çok kadın kaburga rezeksiyonu yaptırmak için estetik ameliyata girmiştir.Bu işlem onların daha ince bir bele sahip olmalarını ve bu nedenle zayıflama gömlekleri ve hatta korse giymelerini sağlar. Bu prosedürün yapılması, ABD bel eğitiminin daha uç bir versiyonu gibi görünüyor.

404.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Bel Eğitimi-ABD
Daha kum saati figürü ve iyi şekillendirilmiş bir derriere ulaşmak için ABD'deki kadınlar bel eğitmenlerini yakaladı. Nihai amaç, kalçalarınızın çıkıntı yapmasına izin verirken süper ince bir bel elde etmektir.Bunun insan vücudu için ne kadar sağlıklı olduğundan emin değiliz - elbette bununla kemiklerinizi veya organlarınızı ezebilirsiniz? Ancak potansiyel sağlık hasarına rağmen, şimdi güzel kabul edilen bir şey.

395.jpg
 
---> Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şeyLER

Cam Kaplama-Güney Kore
Bazı kültürler makyajın herhangi bir cilt sorununu kapsayabileceğine inanırken, Güney Koreliler alabilecekleri en kusursuz cilde sahip olmaya odaklanmayı tercih ediyor. Parlak ve neredeyse yarı saydam görünümüyle cam ten olarak bilinen görünüm, Asya ülkesinde güzellik standardı haline geldi.Görünüşe, yüz ovma, toner, nemlendiriciler ve temizleyiciler içeren on adımlı bir rejim uygulanarak ulaşılabileceği iddia ediliyor. Elinizde fazladan zamanınız varsa, bu nemli ve parlak cilt sizin olabilir.

glass-skin.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Kırmızı Göz Altı-Japonya
Çoğu kadın hayatlarının saatlerini ve göz altı renk bozulmalarını azaltmak için yüzlerce dolar harcarken, Japonya'daki kadınlar kasıtlı olarak göz altı bölgelerine kırmızı pigmentler uyguluyorlar.Japonca ‘hastalıklı ' anlamına gelen byojaku olarak bilinen makyajın, kullanıcıyı hasta veya alerjisi varmış gibi göstermesi gerekiyor. Kırmızıyı daha da belirgin hale getirmek için makyajın soluk renkli bir fondöten ile birleştirilmesi gerekiyor. Hastalıklı günlerin bir sonraki makyaj görünümünüze ilham verebileceğini kim bilebilirdi?

red-under-eye-japan.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Simit Başı-Kanada ve Japonya
2012 Yılında, garip yeni bir vücut modifikasyon prosedürü haberi dünyaya yayıldı. ‘Simit başı’ olarak bilinen prosedür, alnına salin enjekte edilmesini içerir ve bu daha sonra bir halka veya çörek şeklinde şekillendirilir.Prosedür aslında Kanada'da icat edilirken, Japon yeraltı partisi sahnesinde popüler bir trend haline geldi. Enjeksiyonlar yaklaşık 24 saat sürer, ancak çeşitli sağlık riskleri ile birlikte gelir. Gerçek bir simit veya çörek daha iyi bir seçim olurdu gibi görünüyor!

bagel-head.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Yanak Küçültme-Güney Kore
Çoğumuz yuvarlak yüzleri ve dolgun yanakları gençlikle ilişkilendiririz. Bu özellikler dünyanın bazı bölgelerinde istenebilirken, Güney Kore'de birçok insan daha belirgin bir yüz yapısına kavuşmak için plastik cerrahiye yöneliyor.Bukkal lipektomi olarak bilinen bu ameliyat, yanaklarımızdaki bukkal yağ pedlerini azaltarak yüzün daha ince olmasına neden olur. Bir diğer popüler ameliyat olan zigom küçültme, elmacık kemiklerinizin boyutunu küçültür. Her iki ameliyat da yüz şekillerinin görünümünü tamamen değiştiriyor ve giderek daha popüler hale geliyor.

cheek-reduction.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Dalgalı Kaşlar – Amerika Birleşik Devletleri
Sosyal medya ve güzellik blogcularının yükselişi sayesinde kaşlara eşi görülmemiş bir odaklanma oldu. Cesur ve doğal olmayan İnstagram kaşlarından kaş dövmelerine kadar dünyanın dört bir yanındaki insanlar sosyal medya sayfalarını en son kaş trendlerini sergilemek için kullandılar.2017'de çılgın bir trend olan” dalgalı kaş " viral oldu. Güzellik, trendi giyen fotoğraflarını yükledi ve ana akım medya kuruluşları bile bu yeni stili kapsıyordu. Neyse ki, doğal kaş şekilleri en çok arzu edilen görünüm olma statüsüne kavuştu.

squiggle-eyebrows.png
 
---> Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şeyLER

Son Derece Uzun Saçlar-Hindistan
Uzun saçlar uzun zamandır kadınlık, doğurganlık ve duygusallıkla ilişkilendirilmiştir. Hintli kadınlar için saçlarını uzatmak sadece güzellikle değil aynı zamanda maneviyatla da ilgilidir. Hintli bir kadın, Akanksha Yadav, neredeyse on fit uzunluğundaki kilitleriyle rekorlar kırdı.Hinduizmin bazı mezheplerinde saçlar uzar ve daha sonra manevi bir sunu olarak bir tapınağa bağışlanır. Birçok Sih erkeği, saçlarını kesmedikleri, Tanrı'nın yaratımı olduğunu düşündükleri ve değiştirilmemesi gereken kesh olarak bilinen bir uygulamayı takip eder.

long-hair-india-2.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Bıyıklar-Orta Doğu
Bıyıkların popülaritesi birçok ülkede gelip geçmiş olsa da, dünyada bu tür yüz kıllarının en çok arzu edilen bölge olmaya devam ettiği bir bölge var – Orta Doğu.Bu bölgedeki birçok erkek bıyığı erkekliğin, prestijin, erkekliğin ve hatta bilgeliğin sembolü olarak görüyor. Bıyık sahibi olma dürtüsü, daha kalın bir bıyık elde etmek isteyen erkekler için bıyık saç ekimi endüstrisinin ortaya çıkmasına bile yol açtı.

mustaches.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Göğüs Büyütme – Venezuela
Açık olmak gerekirse, daha büyük bir baskının daha çok arzu edildiği düşünülen tek ülke Venezuela değil. Ancak Venezüella'yı benzersiz kılan şey, ülkenin bu popüler plastik cerrahiye olan saplantısıdır.Siyasi ve ekonomik kargaşa bile nüfusun plastik cerrahiye olan açlığını yavaşlatmadı. Yaşamın düzenli bir parçası olarak kabul edilen ameliyat, diğer ülkelerdekiyle aynı damgayı taşımamaktadır. Belli bir şekilde bakma baskısı, göğüs büyütmelerinin 15 yaşındaki kızlar için popüler bir hediye olmasına neden oldu!

breast-aug..png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Burun Halkaları-Güney Asya
Burun piercingleri ve mücevherleri uzun zamandır Hindistan ile ilişkilendirilmiştir, ancak popülerlik Pakistan, Nepal, Sri Lanka ve Bangladeş gibi yakın ülkelere yayılmıştır. Hindistan'da piercing geleneksel olarak burnun sol tarafındaki bir kadın tarafından yapılır.Birçoğu, bir sosyal statü sembolü olarak görülmesinin yanı sıra, piercingin Hindu evlilik tanrıçası Parvati ile ilişkili olduğunu düşünüyor. Hintli kadınlar düğün günlerinde geleneksel olarak ayrıntılı burun takıları giyerler.

nose-rings.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Kozmetik Kontakt Lensler-Doğu Asya
Koyu renkli gözlerin yaygın olduğu Doğu Asya'da insanlar daha açık veya daha yuvarlak gözlerin etkisini elde etmek için kontakt lenslere yöneldiler. Renkli reçetesiz kontakt lensler, görünümü iyileştirmenin yaygın bir yolu haline gelmiştir ve çeşitli renklerde mevcuttur.Daire lensler göze daha büyük ve yuvarlak bir görünüm kazandırarak neredeyse anime benzeri bir görünüm kazandırır. Lensler, kendileriyle ilişkili sağlık risklerine rağmen gençler arasında çok popülerdir. Günümüzde popülerlikleri, neredeyse bir moda aksesuarı gibi görülmelerine neden oldu.

contact-lenses.png
 
---> Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şeyLER

Ultra İnce Fizikler-Çin
Çin'de, daha küçük bir çerçeve genellikle kadınlık ve çekicilikle ilişkilendirilir. Daha büyük figürlere sahip kadınların çekici olmadığı ve bir koca bulma olasılığının düşük olduğu kabul edilir. Bu baskı, kadınları genellikle rahatsız edici derecede küçük çerçevelerini göstermeye teşvik eden çeşitli sosyal medya zorluklarıyla sonuçlandı.Bir meydan okuma, kadınların kollarını sırtlarının arkasına sardıklarını ve göbek deliklerine ulaştıklarını gösterdi. Diğer zorluklar, kadınları klavikula kemiklerinin dibine kaç madeni paranın sığacağını göstermeye teşvik ederken, diğerleri kadınların bellerini kağıtlarla karşılaştırmasını sağladı.

belly-challenge.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Son Derece Uzun Kirpikler – Amerika Birleşik Devletleri
Kirpiklerimiz, hassas gözlerimizi tozdan ve diğer kalıntılardan korumada önemli bir role sahiptir. Kirpikler göz sağlığını desteklemenin yanı sıra gözlerimizin görünümünü de değiştirebilir. Daha uzun kirpikler gözlerimizin daha büyük, daha uyanık ve daha kadınsı görünmesini sağlayabilir.Kadınların daha dolgun ve daha uzun kirpikler vermek için takma kirpiklere yönelmeleri şaşırtıcı değil. Kirpik büyüme serumları ve uzantıları da bu geniş gözlü görünümü arayan kadınlar için yaygın kozmetik prosedürler haline gelmiştir.

false-eyelashes.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Keskin Köpek Dişleri-Japonya
Çoğumuz keskin sivri dişleri Drakula veya diğer canavarlarla ilişkilendirirken, Japonya'daki birçok kişi diş benzeri dişlerin çekici olduğunu düşünüyor. Kesici dişlerimizi azı dişlerimizden ayıran köpekler genellikle gülümsediğimizde görünür ancak bazen düzenli olarak çıkıntı yapabilirJaponlar bu çıkıntılı dişlere yaeba diyor ve onları gençlikle ilişkilendiriyor. Birçok insan keskin köpeklerin görünümünü azaltmak için diş prosedürlerine yönelirken, Japon kızlar aslında boyutlarını artırmak için dişlerine kapaklar takıyorlar.

fangs.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Androjen Erkek Stili-Güney Kore
Kkonminam olarak bilinen bu yeni nesil Güney Koreli erkek, erkeksi olmanın ne anlama geldiğine dair uzun süredir devam eden inançlara meydan okuyor. Kkonminam modadan, farklı saç stillerinden ve hatta kozmetikten hoşlanan genç erkeklerdir.Tarzları birçok ünlü Koreli pop grubunda ve erkek ünlüde görülebilir. Çoğu Kkonminam daha uzun saçlı temiz traşlıdır. Güney Koreli erkekler giderek cilt bakım ürünleri ve kozmetik cerrahi hayranları haline geliyor. Birçok moda uzmanı, bu eşsiz tarzın gelecekte erkek modası üzerinde dünya çapında bir etkisi olacağına inanıyor.

androg.-style.png


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Büyük Göbek – Etiyopya
Türün dişisi söz konusu olduğunda güzellik hakkında çok konuştuk. Ancak, erkekler söz konusu olduğunda, dünyadaki bazı benzersiz fiziksel özellikler de çekici kabul edilir.Etiyopya'da büyük karınlar çok çekici görülüyor ve sonuç olarak oradaki erkekler bu görünümü elde etmek için daha çok yiyecek. Bu erkeklerin bu fiziğe ulaşmasını sağlamak için başka gelenekler de var.

434.jpg
 
---> Dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde insanların çekici bulduğu ilginç şeyLER

Yüz Kazıma-Afrika
Vücut kazıma bir şeydir, ancak yüz söz konusu olduğunda, bu çoğu için biraz aşırı görünüyor. Ama kendinizi Afrika'daki Mundari kabilesinin ortasında bulduğunuzda durum böyle değildir. Burada yüzdeki kazıma hem erkekler hem de kadınlar için güzelliğin bir işareti olarak görülüyor.İnsanların başarmaya çalıştığı belirlenmiş yara izleri vardır ve bu görünüm yüzünde iki ila üç paralel çizgi olma eğilimindedir. Bunun hakkında ne düşünüyorsun?

444.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Gergin Dudaklar-Afrika
Alt dudaklarını germek için disk kullanan Afrika kabilelerinin National Geographic gibi dergilerinde hepinizin görseller gördüğüne eminiz. Batı dünyasında bu bizim için garip olsa da, onlar için bu bir güzellik işaretidir.Kızların cildini uzatmaya başladıkları diskler boyut olarak değişir ve disk ne kadar büyükse, kız toplumda o kadar yüksek görülür. Bu, elbette, evlendiğinde çeyizin de daha büyük olacağı anlamına gelir.

94.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Pembe Yanaklar-Kutup
Birçoğumuz bunun farkında olmasak da, Kuzey Kutup Dairesi'nin sakinleri var. Kuzey Kutbu'ndaki Çukçi halkı son derece zorlu iklimlerde yaşıyor. Bu nedenle, insanlar bu kadar soğuktan kırmızı ve pembe yanaklara sahip oldular.Bu, doğdukları fiziksel bir özellik olmasa da, daha çok yaşadıkları yerin çevresel bir sonucu olsa da, insanların çok güzel bulduğu bir şey haline geldi. Pembe kırmızı yanaklı sevimli çocuklar-daha tatlı ne olabilir?

453.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Gözlerin Altında Kabarık-Güney Kore
Bazen fiziksel bir özelliğin güzel olmasının nedeni kültürün kendisiyle ilgilidir. Örneğin Güney Kore'de gözlerinin altındaki torbalar her zaman yorgun olduğun anlamına gelmez. Aslında, çoğu zaman insanlar bu özelliğe gençliğin bir işareti olarak bakarlar.Bu yüzden insanların çok çekici bulduğu fiziksel özelliklerden biri bu olabilir. Ve tıpkı Güney Kore'deki diğer her şey gibi, bu yüzden kadınların bu görünüme ulaşmasına yardımcı olabilecek kozmetik ameliyatlar var.

423.jpg


iklyanardnerayralar_26gu90.gif


Mükemmel Gülümsemeler-Güney Kore
Görünüşe göre dünya genelinde birçok güzellik trendinin odak noktası olan fiziksel özelliklerden biri gülümseme. İster dudaklar ister gerçek dişler olsun, gülümseme evrensel bir güzellik işareti gibi görünüyor.Bununla birlikte, Güney Kore'de, bir gülümsemeyi tam olarak neyin güzelleştirdiğine dair biraz farklı bir görüşleri var. Mükemmel gülümsemeyi elde etmek için birçok kadın gülümseme kaldırma olarak bilinen bir prosedürden geçer. Bu onlara her zaman neredeyse kalıcı bir gülümseme verir.

Untitled-design-85.png

alıntı
 
Son düzenleme:
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst