Forum Güncellenmiştir.

Syst3m

Forum Sahibi
Admin
Forumumuz Vbuletin'den Xenforo Yazılımına geçilmiştir. Forumda yeni bir yapılanma ile hizmete devam edeceğiz. Xenforo geçiş ile birlikte bir çok yeni özellikle ve eklentiler sizlerle olacak. Kısa sürede alışacağınıza ve daha kullanışlı şekilde kullanacağınıza eminim. Xenforo ile bir çok yeni özellikler özelleştirilmiş modüller ile birlikte forum siz değerli üyeler ile birlikte çok daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Yönetim yapılanması olacaktır. Başvurular için konu altından müracaat edebilirsiniz yada özelden mesaj atabilirsiniz. Keyifli forumlarınız olsun.
 
hayırlı olsun

top10 mesaj sayısı vesaire bu tarz şeyler eklenırse daha güzel olabilir
 
Son düzenleme:
Vaaavv DF için güzel ve büyük değişiklik olmuş ? Umarım daha fazlası olur çünkü burası çok eski ve köklü bir forum kaybedilmemesi lazım.
 
Evet alışmak güzeldir. yönetimde yer almak isteyen kişiler bana özelden ulaşabilirler.
 
Güvenlik konusunun dışında bu XENFORO bir türlü samimi gelmedi bana. Hız, güvenlik, güncelleme alması, destek forumlarının olması gibi sebepler olsa da Vbulletindeki bu işlere başladığımızda forum sistemleri ile tanışmamızı sağlayan arayüz tasarımını değiştirmek kolay olmuyor.

Hayırlısı olsun ama forumdaki aktifliği artıracak eklentilerin bir an önce aktifleştirilmesi zaten zor ayakta duran forumlar için önem arz ediyor.

Hadi bakalım.
 
Ben bu xenferoya alışamıyorum gerçekten hevesim kaçıyor bu yüzden pek girmiyorum forumlara açıkcası..
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst