iPhone’a Kablosuz Program, Oyun Tema Atmak

Atlantis

Banned
iPhone’a Kablosuz Program, Oyun Tema Atmak

iPhone’a bir dosya yüklemek sadece bilgisayarınıza kurduğunuz iTunes programı ile mümkündür. Bu da sadece resim, müzik ve video senkronizasyonu yapmanızı sağlar. Bir program ya da plugin kurmak isterseniz bunu iTunes ile yapamazsınız, iTunes dışında bir yöntemle iPhone’nuzun dosya sistemine ulaşabiliyor olmanız gerekir.

iPhone’nun Dosya Sistemine Erişmek
[*]iPhone’unun Mobile Safari programı (internet tarayıcısı) ile JailBreakme adresine gidip AppTapp installer programını kurun.[*]Installer’ı çalıştırın, önce BSDSubsytem sonra OpenSSH ve Term-vt100 programlarını kurun.[*]iPhone’nunuzun ip adresini öğrenin, bunun için Settings->Wi-Fi ekranına gidin. Burada bağlı bulunduğunuz kablosuz internet isminin sağındaki ok işaretine tıklayın, burada IP adresinizi göreceksiniz bu adresi not alın. Bir başka yöntem ise Term-vt100 programını çalıştırıp komut satırında ifconfig yazıp entera basmaktır.[*]iPhone’nuzun root şifresini değiştirin, bunun için Term-vt100 programını çalıştırın passwd komutunu verin size yeni şifreyi soracak sonra doğrulamınızı isteyecektir.[*]Bilgisayarınıza, ikisi de açık kaynak kodlu olan FileZilla veya WinSCP programlarından birini kurun.[*]Bu programlardan birini kullanarak iPhone’unuza bir bağlantı oluşturun. Bağlantı oluştururken 3. maddede not aldığınız IP adresini kullanın, SSH üzerinden SFTP protokolunu seçin. Kullanıcı adı olarak root şifre olarak 4. maddede belirlediğiniz şifreyi kullanın. iPhone’un IP adresinin her kablosuz bağlantı kurulduğunda değişebileceğini unutmayın.


filezilla.jpg


winscp.jpg


Artık programın (WinSCP veye FileZilla) sağ tarafında iPhone’un dosya sistemi, sol tarafta bilgisayarınızın dosya sistemini görmektesiniz, istediğiniz taraftan diğer tarafa dosya transferi yapabilirsiniz.

winscp2.jpg


Program Kurmak
[*]WinSCP veya FileZilla ile iPhone’nuza bir bağlantı kurun.[*]Uygulama.app şeklindeki klasörü iPhone’da /Applications dizinine kopyalayın.[*]Uygulamaya çalışma yetkisi verin. Bunun için FileZilla veya WinSCP ile eriştiğiniz iPhone’nuza yüklediğiniz klasörün içine girin ve uzantısı olmayan tüm dosyalara sağ tıklayıp Properties (özellikler) seçeneğini tıklayın, açılan pencerede en altta rakamlarla yetki modunu gösteren yere 755 yazın.[*]iPhone’nuzu yeniden başlatın.


winscp3.jpg


Mobile Safari plugini Kurmak
[*]WinSCP veya FileZilla ile iPhone’nuza bir bağlantı kurun.[*]Plugin.webplugin şeklindeki klasörü iPhone’da /System/Library/Internet Plug-Ins dizinine kopyalayın.[*]Plugine çalışma yetkisi verin. Bunun için FileZilla veya WinSCP ile eriştiğiniz iPhone’nuza yüklediğiniz klasörün içine girin ve uzantısı olmaya tüm dosyalara sağ tıklayıp Properties (özellikler) seçeneğini tıklayın, açılan pencerede en altta rakamlarla yetki modunu gösteren yere 755 yazın.[*]iPhone’nuzu yeniden başlatın.
 
---> iPhone’a Kablosuz Program, Oyun Tema Atmak

vışşşşşş :s


ben bunu hayatta yapamam bea ...telefonu çökertirim :s
 
---> iPhone’a Kablosuz Program, Oyun Tema Atmak

vışşşşşş :s


ben bunu hayatta yapamam bea ...telefonu çökertirim :s

aslında tane tane okuyup sırasıyla yapmaya calıssan cok kolay yanımda olsaydın daha cok yardımcı olmak ısterdım ama..bunu tek yapmalısın:D:Dyada bı telefoncuya gıdeceksın;)
 
---> iPhone’a Kablosuz Program, Oyun Tema Atmak

ufff yavvv...

kopyala yapıştırın gözünü seveyim be :s


tşk.ler emre
 
---> iPhone’a Kablosuz Program, Oyun Tema Atmak

rica ederim ama ddıgım gıbı eger yapamam dıyosan hıc ugrasma bı telefoncuya gıt...cunku cok kısı gordum anlamadıgı programları fılan ındırıpte telefonunu cokerten;)...
 
---> iPhone’a Kablosuz Program, Oyun Tema Atmak

anam şimdi hiç kalkışamam bak kendim yapmaya.... :s


tlf.cu en doğrusu hakkaten

tşk
 
---> iPhone’a Kablosuz Program, Oyun Tema Atmak

Bukadar karmaşık yola ne gerek var. Eğer turkcell abonesi iseniz birsürü beleş aplikasyon mevcut ve indirmesi (3gs ile) en fazla 1 dk. sürüyor. Saygılar.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst