Zeytinyağlı Mantar

$owaLyé

Kayıtlı Üye
Malzemeler

600 gr kültür mantarı
2 soğan
1 fincan zeytinyağı
1 çorba kaşığı salça
1 limon
Maydanoz
Tuz, karabiber

Yapılışı

Mantarların köklerindeki topraklı kısımları kesip atarak bol suda iyice yıkayın ve süzdükten sonra büyüklüklerine göre ikiye ya da dörde bölün. Bu arada soyup doğradığınız soğanı yağla pembeleşene kadar kavurun. Salçayı ilave edip şöyle bir karıştırdıktan sonra mantarı ekleyerek iki dakika karıştırın. Ardından limon suyunu katıp bir kere daha karıştırarak yemeğinizi sote edin ve içine istediğiniz kadar tuz ve biber ekleyip kapağı kapalı olarak beş-altı dakika pişirin. Zeytinyağlı Mantar'ı pişirirken su ilave etmenize gerek yoktur, mantarın kendi suyu yeterli gelir. Yemeğiniz soğuduktan sonra servis tabağına alıp üzerine biraz maydanoz serperek servis yapabilirsiniz.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
vozol 12000
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst