2018 kareleri

301kn7r.jpg

2vmannm.jpg

2zdx27n.jpg


at9pf.jpg


168bziq.jpg

288mmv5.jpg
 
2vmannm.jpg


Dede bu gavur çok yakıyor değil mi xD

Keşke şöyle bi makinam olsa ya.

Yakıt fiyatları nasıl tl bazında??
 
moscow kardes

...beyenmis oldugunuz kamyonet dodge ram 1500,bunlarin 8 silindir 5,7 litre hacimlileri var,6 silindir 6,7 lt hacimli motorlari var.australyada bu arabalar diyelim 2016 model 110,000 australya dolari civarinda,amerikada belki yari fiatina dir...amerikada benzine gasolin derler galonla satilir 4,5 litre filan bir galon eder litreye vurdugumuz zaman litresi 75 ile 85 amerikan centi arasinda oynuyor....bizdede bu gunlerde benzin fiatlari 1,25 ile 1,60 australya cent i arasinda inip cikiyor.

..bu tip kamyonetler cift kabin oluyorlar insaat isleri ile ugrasanlar icin bire bir,arkaya bir remork takip,remorkada is makinesi yukleyip istedigi yere goturebiliyor,is adamlari ,tamir paralarini benzin masraflarini vergiye yukledikleri icin boyle arabalar onlari pek sarsmiyor.
...bende cift kabin bir toyota vardi 6 silindir, 4 lt motor hacmi,normal vitesli,9 yilda 54.000 km yapmisim,net uzerinden satiliga koydum, 2 gun sonra tasmanya adasindan birisi aradi,en az 1500 km uzakta arada birde deniz var,pazarliksiz adam aldi arabayi,tasima firmasiyla goturttu,adam balikciymis her halde romork uzerinde tekneler cekecek diye dusunmustum.
 
Son düzenleme:
....sydney kulesinden cekmis oldugum bir kac resim,sydneyde de bir tower var kule,uzun yillardir cikip sydneye kus bakisi bakmak isterdim, galiba iki ay evvel sehir icine gidip bu kuleye ciktim.yurt disi gezilerimde kanadanin toronto sehrindeki kuleye cikmistim ve cok guzel resimler cekmistim,kulenin bazi bolumleri camsiz oldugu icin cekilen resimler daha net gozukuyordu...2016 yilindaki gezimde amerikanin seatle sehrindeki kuleye cikmistim burdada guzel resimler cektim,her iki kuleden baktigimda sahane manzaralar gormustum..
..sydney deki kule beni sukutu hayale ugratti aradigim manzaralari goremedim, bundan dolayida bir kac tane resim ekliyecegim.

ri8ar4.jpg

a422cm.jpg


2po1lso.jpg


nbb4n.jpg

2ueu43d.jpg

IMG]http://i65.tinypic.com/2up6c1k.jpg[/IMG]
 
90obvc.jpg

mahrb5.jpg

15oigjs.jpg

5d2bno.jpg


bu yil bu gunlere kadar cekmis oldugum resimleri paylastim,bundan sonrada gezdigim yerlerde resimler cekersem forumda paylasirim
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst