Alan Wake PC ...

parasite

Kayıtlı Üye
di-QV2MW6UR.jpg


2000'li yılların başında özellikle Max Payne ile bizi PC'lerimizin başına adeta bağlayan Remedy Entertainment bu sefer daha farklı bir yapımla karşımıza çıkıyor.

di-T07U.jpg


2010 yılında XBOX 360'da tanıştığımız Alan Wake bu sefer de PC'lerimize teşrif ediyor.Psikolojik gerilim tarzındaki oyunumuz ilk dakikasından son anlarına kadar bizi hem geriyor hem de yer yer korkutmayı başarıyor.
Özellikle günümüz oyunlarına göre biraz geride kalsa da grafikler görülmeye değer.PC versiyonu için tekrar elden geçirilen grafikler özellik mekanları sanki gerçekmiş gibi sanmanıza bile neden olabilecek kadar detaylı yapılmış.Oyunun neredeyse tamamında etkili olan karanlık Stephen King romanı okuyormuşsunuz yada yazarın kitaplarından uyarlanma bir korku gerilim filmi izliyormuşsunuz hissine kapılmanıza neden oluyor.Atmosfer tamamlayan özelliklerden biri de tabi ki müzikler bölüm sonlarında yada bölüm içlerinde çalan müzikler özellikle savaş anlarında sizi daha bir motive ediyor.
Alan Wake son zamanlarda benzer tarzdaki oyunlar arasından sıyrılmayı başarıyor.Korku tarzı oyunları seviyorsanız mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.

İnceleme : parasite
 
---> Alan Wake PC ...

Hikaye olarak son birkaç yıldır oynadığım en iyi oyun diyebilirim...
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst