Bi itiraf daha

Moreas

Bayan Üye
Bu itiraf ki benim canımı sıkan cinsten. Nedenini bilmiyorum ama kendimi yıllardır çok yalnız hissediyorum. Aynı şeyleri düşündüğüm hissettiğim insanların hep benden uzakta olması hayatın cilvesi midir bilmiyorum. Bu olay artık beni üzmüyor ama canım sıkılıyor bu duruma. Kimi sevdiysem arkadaş dediysem uzaktalar. Yanımdaki insanlar(Yurttaki,okuldaki) insanlar iki yüzlü. Ben böyle insanlara denk gelmek zorunda mıyım demeden edemiyorum. İnanın tek aktivitem okula gitmek dışında burada takılmak. Birine güvenip bir şey diyemiyorum ki biliyorum üzecekler beni. Biliyorum çünkü benim yanımda başkasının dedikodusunu yapan o başkası ile kanka olur benim kuyumu kazar!!

İç dökme faslı oldu ama 20 yıldır ben böyle insanlarla uğraşmaktan dolayı canımı sıkıyorum.
 
---> Bi itiraf daha

Çoğu kısımı bende de var, yalnız hissetme ve yakın arkadaşların uzaklığı..
 
---> Bi itiraf daha

Çoğu kısımı bende de var, yalnız hissetme ve yakın arkadaşların uzaklığı..

Acayip kötü bir durum. Hayır insanlarla anlaşmayan birisi olsan uzaktakilerle bile nasıl anlaşacaksın. Ama yanındakilerde aynı samimiyeti bulmuyorsun bulamıyorsun.
 
---> Bi itiraf daha

...son 10 yildir ayni hastalik bende de var bu yuzden hic aile dostum kalmadi gibi sayilir,belki kabahat bende ben herkesden normal ve dogru konusmalar bekliyorum,karsimdakilerde mantiksiz seyler veya adi yalanlar soyleyince benimde onlara itimadim kalmiyor ve uzaklasiyorum..
...bazi insanlar vardir hic bir seyleri kafalarina takmazlar arkadas dedikodumu yapiytormus bos ver derler,iste benim gibileri ve sizin gibileride ama niye diye sorgulayip insanlardan uaklasiyoruz.
.icten gelen nitirafin icin cok tesekkurler.
 
---> Bi itiraf daha

görüldügü üzre birçok kişi bu sorundan muzdarip. Çünkü bahsettiğiniz şey hayat denen yorucu maratonda ( ben bu ismi koydum ziraa insanlar yarısmaktan yaşamayı unutuyorlar) herkesin yaşama ihtimalinin yüksek oldugu durumlardan birisi. Epik cümlelere gerek yok , bende yaşadım ve yaşıyorum. Hayat o kadar hızlı ilerliyorki açıkçası ben bunları düşünmek istemiyorum. Asosyal biri değilim, aşırı ortam çocuguda hiç olmadım. Benim oynadıgım online oyunlardaki arkadaslıklar muhabbetler , samimet .. bir kafede yuvarlak masa toplantısı şeklinde gerçekleşen , sosyallik adı altında toplanılan birkac arkadas ile kasıntı bi ortamda ucuz muhabbetlerden iyiydi. muhabbet ucuzdu ama telefonlar pahalıydı markaydı . o kadar kaliteli telefonlar vardı ki kimse başını kaldırıp birbirinin yüzüne bakmıyordu. Hemen hayal edin öyle ortamları . Ruh yok samimiyet yok.
Diyeceğim o ki kendini üzme bu sebepten. En azından yalnızlıgını paylaşabiliyorsun ki biliyorsunuz paylaşılamayan tek şey yalnızlıktır. Yalnızlıgı , bir dönem en derinlerde yaşamış birisi olarak seni cok iyi anlıyorum . Dedim ya sanalda olsa paylaşabiliyorsunn bu durumunu.

Samimi itirafın için çok teşekkür ederim ki birçok kiişinin hislerine tercüman oldunuz :)
 
---> Bi itiraf daha


Merhaba.

Bütün arkadaşların ortak olarak söylediği gibi haklısınız.
Malesef bu durumu değiştiremiyoruz.
Sadece kendimizi değiştirebiliyoruz.

Her zaman söylediğim gibi,
Bize bütün sıklınmtılarınızı,
Dertlerinizi yazabilirsiniz.
Birçok konuyu çözebiliriz.
Çözemediklerimiz de olacaktır elbette.

Hatta, baska sıkıntısı olanlar için de;
Çözümler de üretebiliriz.
Çözüme katkı olma konusunda sabit fikirliyim.
Bir şeyler üretebilmek,
Çözümün bir parçası olabilmek,
Her insana kısmet olmuyor malesef.

Ciddiyet mi?;
Halep ordaysa arşın burdadır.

Güzellikler diliyorum.

 
---> Bi itiraf daha

[MENTION=162440]Mirelle[/MENTION] Yaşla hiç alakası yok canım. Büyükler de canımızı sıkıyor bazen onlar da yaşlandırıyorlar bizi...

[MENTION=149955]sir.altan[/MENTION] Hastalık olarak görmeyelim ama ya herkes hasta konumunda olur. :) Şaka bir yana ben de yazdıklarınız için teşekkür ederim. Haklısınız.

[MENTION=151477]AltiYuzAlti[/MENTION] Erkeği bayanı yok bu işin. Herkes aynı dertten muztarip. :)

[MENTION=162261]XPeke[/MENTION] Tam bir öğretmen edası ile konuştun. Tebrik ve teşekkür ederim. :) Üzmüyorum kendimi ama canım sıkılıyor bu duruma bu doğru. Evet çoğu kişiyle aynıyım. Sanal ortama laf ederler ama buradan bile çok güzel dostluklar kuruluyor. Gerçek dünyadan daha gerçek geliyor ama. Ben çok içimi dökerim böyle konularda. Yaralıyız sanırım hep bu konuda. İçten gelen yorumun için teşekkür ederim.

[MENTION=32901]' Kors@N[/MENTION] Haklılık payı olmuş olabilir ama Ankaraya laf etmeyelim hemşehrim. Şu an Ankaramda değilim O yüzden bu haldeyim. :)


[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] Saygılar sunuyorum efendim. Haklısınız çokça.


Tekrar tekrar teşekkür ediyorum yazdıklarınız için.
 
---> Bi itiraf daha

Yanlis anlama ama
Sanirim buyudugunun farkina vardin.
Belki de daha realist bakiyosun cevrene
 
---> Bi itiraf daha

Yanlis anlama ama
Sanirim buyudugunun farkina vardin.
Belki de daha realist bakiyosun cevrene

Yok yanlış anlamam. Evet realist bakıyorum etrafa. 15 yaşında da realist bakardım aslında. Ama bi itiraf olsun dedim. İçimde kalmasın derdimi paylaşayım. :) Okuyup yorum yazdığınız için teşekkürler. :)
 
---> Bi itiraf daha

Hemso aynı kaderi yaşıyoruz ya bende senin gibi hissediyorum hep sevdiklerine doların gidiyor uzaklara hep yalnız kalıyorsun ayrılmak zorunda kalıyon bu yüzden vedalar dan nefret ediyorum
 
---> Bi itiraf daha

Kimi sevdiysem arkadaş dediysem uzaktalar. Yanımdaki insanlar(Yurttakiokuldaki) insanlar iki yüzlü. Ben böyle insanlara denk gelmek zorunda mıyım demeden edemiyorum. İnanın tek aktivitem okula gitmek dışında burada takılmak. Birine güvenip bir şey diyemiyorum ki biliyorum üzecekler beni. Biliyorum çünkü benim yanımda başkasının dedikodusunu yapan o başkası ile kanka olur benim kuyumu kazar!!

İç dökme faslı oldu ama 20 yıldır ben böyle insanlarla uğraşmaktan dolayı canımı sıkıyorum.

Üniversiteye başladığımdan itibaren bende aynı sorunu yaşıyorum.Allah'tan 2. yılımda fark ettim.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst