Bing iPad Uygulaması Yenilendi

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Bing iPad Uygulaması Yenilendi

Microsoft'un internet portalı olan Bing'in iPad uygulaması tamamen yenilendi. Geçtiğimiz hafta Bing'in Android uygulamasının yeni tasarımıyla yayımlandığını sizlere duyurmuştuk. Bu hafta da iPad uygulaması yenilenen haliyle kullanıcılara sunuldu.
Arama motoru, görsel arama, hava durumu, habler, haritalar gibi özellikleri bulunan Bing'in yeni tasarımı iOS 7'ye uygun olarak yeniden tasarlandı. Sosyal entegrasyonun yanı sıra SkyDrive ile de uyumlu çalışır hale geldi.
photo_3-700x525.png

Bing'in arama sayfasında günlük muhteşem fotoğraflar gösterilir. Bing'in belki de rakiplerinden farklı olan en büyük özelliği, günlük olarak seçtiği bu fotoğraflardır. Yeni uygulamada artık her gün Bing'in arkaplanını süsleyen fotoğrafları kaydedip iPad'e duvar kağıdı olarak atamak mümkün.
SkyDrive'a kaydedilen yer imleri, aranan ve bulunanları Facebook ile Twitter'dan paylaşma imkanı, Bing Rewards sistemi, geliştirilmiş Bing haritası ve yenilenen Bing logosu gibi yenilikler, bu güncelleme ile birlikte geliyor. Eğer Bing uygulamasını hali hazırda kullanıyorsanız güncellemeyi çoktan almış olabilirsiniz. Ancak kullanmayanlar için yenilenen uygulamanın oldukça güzel gözüktüğünü ve arama ile harita konusunda güzel bir alternatif oluşturduğunu belirtelim.​
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst