Bir fikrim var :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

W1Nertest

Kayıtlı Üye
Birşey rica ediyorum,

Yeni oyun acılmaması gerektiğini biliyorum duyuruyu okudum fakat aklımda güzel bir fikir olduğuna inanıyorum daha doğrusu benim bulduğum bir fikir değil varolan bir fikir . SuperToto Super Lig Skor tahmin etme yarışması .

Şöle ki her hafta 9 mac oluyor ya mesela ,

FB - GS
BJK-TS
A.GÜCÜ-BURSA
G.BİRLİĞİ-ESKİŞEHİR

Tahmin şöyle olucak ;

FB 2-1 GS
BJK3-3 TS
A.GÜCÜ 0- BURSA 3
G.BİRLİĞİ 0-0 ESKİŞEHİR

Skor tahminini bu şekilde yaptık diyelim tam olarak skoru bilmemize gerek yok yani skoru kimin kazanacağı yönünde yaptğımzda yada beraberlik yönünde tahmin ettğimizde tam oalrak skor önemli değil kimin kazanacağını yada berabere bitceğini tahmin eden 1 puan alıyor. Fakat tam olarak skoru bilen ise 3 puan .

Oyunun cok zevkli oldğunu düşünüyorum ayrıca sezon sonu en yüksek puan alan 3 üyeye de birer ödül verilmesi de hoş olur ödülleri yönetimin belirlemesi daha doğru ( oyun kabul edildi de adam ödülü düşünüyor =]] )

Oyunu ben kendim yönetmek istiyorum herkesin skor tahmini yaptıktan sonra onaylıcam ve not edicem maclar sona erdikten sonra ise örneğin 5.haftanın puanlaması diye yeni bir konu acıcam ve genel puan durumu da olucak haftanın 1.sine de ödül verilirse oyun daha heyecan verici hala gelebilr :)

SADECE BİR ÖNERİYDİ YENİ ÜYEYİM BAZI ŞEYLERE FAZLA BURUN SOKMAK İSTEMEM :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst