Bu burçtakiler 2014 yılında yaşadı!

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
Temmuz’un 17’sine kadar su grupları için muhteşem bir yıl olacak. Yengeç, balık, ikizler ve akrep burçları ise zorlanacak.


2014 yılında burcunuz sizin için ne diyor? En şanslı burçlar hangisi? Yeni yıl Türkiye'ye neler getirecek?

Ünlü astroloğun değerlendirmesi;

“Temmuz’un 17’sine kadar su grupları için muhteşem bir yıl olacak. 2014’ün İlk altı ayına kadar yengeç, balık, ikizler ve akrep burçları zaman zaman zorlanacak ama şansları yüksek olacak”

Türkiye’nin önde gelen astrologlarından Hande Kazanova ve Filiz Özkol, astroloji meraklılarıyla bir araya geldi. Taurus AVM’de düzenlenen etkinlikte ziyaretçilerin yıldız haritalarını çıkaran ve astroloji yorumlarını paylaşan ünlü astrologlar, 2014 yılını değerlendirdi.

2014 TÜRKİYE İÇİN ZOR OLACAK

2014 yılı için öngörülerini açıklayan Hande Kazanova, Türkiye’nin 2011-2012 yıllarında başlayan değişiminin 2014 yılında da devam edeceğini bildirerek, Türkiye’nin sakin bir yıl geçirmeyeceğini kaydetti.

Kazanova, “Bu topraklar ve bu vatanda hep bir takım olaylar oldu, hep Türk milleti mücadele verdi. 2014 yılında da yine mücadele vereceğiz gibi görünüyor. Gerek siyaset alanında gerek sosyal hayatta önemli olaylar yaşanacak ve bu olaylarla beraber ülke olarak gelişip büyüyeceğiz” dedi.

2014 YILININ ŞANSLI BURÇLARI

2014 yılında su grubu burçlar için muhteşem bir yıl olacağını kaydeden astrolog Filiz Özkol, "Yengeç, akrep ve balık burçları 2014 yılının ilk 6 ayı zaman zaman zorlanacak ama şansları çok yüksek olacak" dedi.

SU GURUBU BURÇLAR;
*Yengeç,
*Akrep
*Balıktır

KOÇ, ASLAN VE YAYLAR BU TARİHE DİKKAT!

Jüpiter’in koç ve terazi burçlarını da etkileyeceğini söyleyen Özkol, şöyle konuştu:

“Jüpiter 17 Temmuz’da aslan burcuna geçecek. Bu geçiş en çok ateş grubu burçları olan koç, aslan ve yaylar için çok güzel bir dönem başlayacak. 2014 senesinin ilk altı ayına kadar yengeçler, balıklar, akrepler ve ikizler, zaman zaman zorlanacaklar ama şansları yüksek olacak.”

Ateş Grubu Burçlar : Koç, Aslan ve Yaydır.
 
---> Bu burçtakiler 2014 yılında yaşadı!

Akrep.. her zaman ayrıcalıklı. :rolleyes:
 
---> Bu burçtakiler 2014 yılında yaşadı!

17 temmuza bi çıkabilsek zaten :deli:
 
---> Bu burçtakiler 2014 yılında yaşadı!

17 temmuza bi çıkabilsek zaten :deli:
 
---> Bu burçtakiler 2014 yılında yaşadı!

Aman Başak olmasın zaten. Bi kere şans benden yana olmasın. :m15:
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst