bu sabah..

Sedd

Bayan Üye
Kulagımda kulaklık daldım yine istanbul sokaklarına aceleci olmam lazımdı çalıştığım yerden azar işitmemem için ama çok rahattım.. Dinledim bütün morel bozucu şarkıları.. Insanların bana bakmasından nefret ettiğim için kimseyi takmadım yokmuşlar gibi davrandım. Bazen yüksek sesle söyledim şarkıları bazen suratımda bir tebessüm.. Biraz dengesizce ama Kendi için yaşayan biri için hiçte garip değil. Bencillik değil bu ben-cillik.. Nankörlük yapmam ama kendim için önce kendimi düşünmeliyim. Herşeyin (çoğu şeyin) elimizde olduğunu biliyorum. İstersek mutlu ederiz kendimizi istersek üzeriz. Herşeye bir çare vardır. Ayrılıklar bile boş geliyor artık. Ölümlü dunya bugun olmassa yarın olur. Değer veriyorum bazı insanlara yalnız değilim tabiki Yalnızlıktan korkmam ama zaten hiç bir zaman yalnız olmadığımı bilirim. Herkes gibi herkesin bilmesi gerektiği gibi.. Umarım bugün kendimi mutlu ederim . Umarım kendinizi mutlu edersiniz.
 
---> bu sabah..

Eğer anlatım tarzın bu şekilde ise seni hergün her saniye takip edebilirim.
Güzel bir anlatım.

Tebrik ediyorum :)

Günlüğün hayırlı olsun :)
 
---> bu sabah..

Yazılar kücük geldi :H
Okurken gözlerim ağırdı :H
Güzel anlatmissin.
hayırlı olsun :)
 
---> bu sabah..

Hep öyle dqilmi aynı koşuşturmaca aynı depresif müzikler ve qünün sonnda yne aynı uykusuzluk... Hayatımız aynı olduqu için mi bukadar özelsn bndee bilmiyorumm ama yazılarımız şiirlerimiz düşncelerimz değer verdiklerimz ve kişilk deqerlrmz aynı olduqu içn hayatmda bukadar özell yerdesinn :) Senii çokk seviyorum kardeşlikkk .) hayırlı olsunn qünlüqün .)
 
---> bu sabah..

hepsi kardeşlik hepsi.. Ruh ikizim sensin benim biliyosun Karşıma çıktıgın gün anladım anladın .) bende seni çok seviyorum sagol meleğim (.
 
---> bu sabah..

Bu sabah geç kaldım yine işe.. Alıştılar artık .) Uyku sorunlarım var bu yüzden böyle.. Geceleri severim, gecelerdeki sessizlik.. Gündüz olduğunda bu sessizlik olsa çekilmez gelir.. Karanlığı severim insanı düşündürür.. Mantıklı mantıksız her şekilde her durumu düşünmek.. Kimisini delirtir kimisini akıllandırır. Korku yaşarsın geceleri korkuları severim.. Korkulardaki o hızlı kalp atışlarını.. O korkular anlamsızdır bilirim sabah gördüğün yerler kararmıştır sadece .. Dün çok güldüm akşamına kötü olaylar yaşadım. Fazla gülmicem bundan sonra diyodum ama ben gülerim ya .) En yakın arkadaşım ezgiyleyim hep hayat onunla güzel <3 Bu iş işide olmasa herşey çok çok güzel olurdu (. sizi seviyorum..
 
---> bu sabah..

İş hayatta tutunmanın tek yolu.
Richy Rich gibi değiliz maalesef trilyonlarımız olsun :)

Yazım tarzını sevdiğimi en başta söylemiştim :)

Takibindeyim Sedd :)

Günün iyi geçsin :)
 
---> bu sabah..

Okul için staj görüyorum. Normal bir işte çalışsam haklısın derdim (.
Teşekkür ederim Seninde günün iyi geçsin (.
 
---> bu sabah..

Staj ; İş hayatı öncesi yaşanılan tecrübe ; iş hayatında yaşanılan tecrübe ; başarı = Kariyer ; Mutluluk ...

Dilerim hayat akışın böyle olur.

Bende teşekkür ederim Güzel bayan..
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst