Burçların Fiziksel Özellikleri

ashli

Bayan Üye
KOÇ
Uzun yüzlü ve uzun boyludurlar. Kolları ve bacakları güçlüdür. Esmerdirler ve kıvırcık saçları vardır. Bakışları delici ve keskindir. Sağlıklı bir ciltleri vardır. Spor yapmaya meraklı oldukları için, spor salonlarında onlara rastlayabilirsiniz. Güzel dişleri olan koçların, gözlerini dikerek gülümsemesiyle, çevrelerini etkileri altına alırlar.

BOĞA
Kısa boyludurlar. Kısa ve sağlam bir boyun yapısına sahiptirler. Mahmur bakışlıdırlar. Esmer tenli olup, koyu ve sıcak bakışlı kişilerdir. Saçları gür ve kıvırcık olabilir. İleriki yıllarda kilo alma ihtimalleri kuvvetlidir.

İKİZLER
Güzel bir fiziğe sahiptirler. Uzun boyludurlar. Biçimli bir bedenleri vardır. Kol ve bacakları uzun olur. Genelde koyu kumral saçlara ve kahverengi gözlere sahiptirler. Gözleri keskindir ve uzağı çok iyi görürler. Gözlemcilikleri çok güçlüdür.

YENGEÇ
Yengeç burcu insanı orta veya kısa boyludur. Soluk beyaz tenli, yuvarlak yüzlüdür. Gözleri genelde gri veya mavidir. Saçları mat ve kahverengi olur. Yaşları ilerledikçe kilo alabilirler.

ASLAN
Boyları genelde uzun ve kemikleri kalındır. Omuzlar geniş, kaslar gelişmiştir. Açık renk saçlı, pembe beyaz tenlidirler. Yüzleri büyük ve yuvarlak olur. Gözleri iyi görür. Kadınları saçlarını çok severler. Dış görünüşlerine çok önem vermeleri yüzünden onları her an bakımlı görebilirsiniz. Yürüyüşleri farklıdır ve gittikleri yerlerde bakışlar hemen üstlerinde toplanır. Fiziksel çekiciliklerinin farkında oluşları, onları daha gururlu ve ben merkezci yapar.

BAŞAK
Boyu genelde uzundur. Beli incedir. Tenleri pembe beyaz veya esmerdirler. Saçları koyu renk ve genelde uzun olur. Saçları sağlıklıdır. Farklı bir karizması vardır. Onları asla dağınık ve gelişigüzel göremezsiniz. Kıyafetleri klasik fakat etkileyicidir.

TERAZİ
Terazi burçlarının fiziksel yapıları çok güçlüdür. Zodyak'ın en güzel kişileri diyebiliriz. Uzun boylu, ince vücutlu, düz kahverengi saçlı, yuvarlak yüzlü, beyaz tenli ve koyu renk gözlüdürler. Tartışmasız girdikleri ortamlarda dikkati hemen çekerler. Tavırları çekici ve büyüleyicidir. Gülümsedikleri zaman çevrelerindekilere yaptıramayacakları şey yoktur. Modayı takip etmedikleri halde kendilerine yakışanı bilirler.

AKREP
Akreplerin fiziksel yapıları oldukça ilginçtir. Orta yada daha uzun boylu olabilirler. Kalın fakat düzgün bir bedenleri vardır. Yuvarlak yüzleri olur. Saçları koyu renk ve dalgalı hatta kıvırcıktır. Gözleri inanılmaz çekicidir. Baktıkları herşeyi adeta eritirler. Bir akrebi bakışından kolayca tanıyabilirsiniz. Karizmatik ve vurgulayıcı giyinirler. Sıradışı bir görünüşleri vardır; fakat asla marjinal değildirler. Takı takmaktan hoşlanmazlar, eğer gerekirse pahalı bir mücevher veya otantik bir takıyı tercih edebilirler.

YAY
Uzun boyları, ince yağsız bir bedenleri vardır. Çekici bir yüz, kahverengi saçlar, pembe beyaz tenleri vardır. Kendilerine daima güvenen ve iyimser yüzleri bakışlarına yansımıştır. Parlak ve çekici bir gülümseyiş şekilleri vardır. Sıra dışı ve farklı giyinmekten hoşlandıkları için, onları fark etmemek mümkün değildir. Çocuksu yapıları ile asla büyüyemezler.

OĞLAK
Kısa boy, ince yapı, uzun ince bir yüz.. Uzun belirgin bir çene... Saçlar genelde siyahtır. Beden dar ve uzun bacaklara sahiptirler. Dizleri genelde çıkıntılıdır. Güzel bir yüz yapıları vardır. Fotojenik oldukları için moda dünyasında, sık sık onlara rastlarız. Ciltleri yıllar geçtikçe daha genç olur. Soğuk görünümleri, kendilerine güvenen bir tablo ortaya çıkarır. Kendinden emin tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakmasını bilirler.

KOVA
Orta veya uzun boyludurlar. Düzgün bir bedenleri vardır. Açık sarı saçlar, koyu renk gözler en belirgin özellikleridir. Özellikle kova kadınlarının yüzleri çok güzeldir. Yaşlanıncaya kadar kendilerine iyi bakarlar.

BALIK
Balık etinde olup kol ve bacakları kısadır. Soluk tenlidirler. Açık kahverengi gözlüdürler. Uykulu gibi mahmur bakan bakışlara sahiptirler. Kilo almaya meyillidirler. Yaşı ilerlediği zaman alnı açılır ve şakaklardan beyazlamaya başlar. Herşeye çok çabuk ağladıkları için, gözleri ıslak gibidir.

alıntı
 
---> Burçların Fiziksel Özellikleri

BOĞA
Kısa boyludurlar. Kısa ve sağlam bir boyun yapısına sahiptirler. Mahmur bakışlıdırlar. Esmer tenli olup koyu ve sıcak bakışlı kişilerdir. Saçları gür ve kıvırcık olabilir. İleriki yıllarda kilo alma ihtimalleri kuvvetlidir.

Eğer bu doğruysa bir insan burcuyla bu kadar alakasız olur yanı :)
 
---> Burçların Fiziksel Özellikleri

ya bu kova burcu özellikleri kadınlar içinmi erkekler için mi yoksa her iki cins için mi çünkü ben kendimi bildiğim için yukardakini okudum şaştım kaldım benle hiç alakası yokta erkek olanı yok mu nerdeee
 
---> Burçların Fiziksel Özellikleri

OĞLAK
Kısa boy ince yapı uzun ince bir yüz.. Uzun belirgin bir çene... Saçlar genelde siyahtır. Beden dar ve uzun bacaklara sahiptirler. Dizleri genelde çıkıntılıdır. Güzel bir yüz yapıları vardır. Fotojenik oldukları için moda dünyasında sık sık onlara rastlarız. Ciltleri yıllar geçtikçe daha genç olur. Soğuk görünümleri kendilerine güvenen bir tablo ortaya çıkarır. Kendinden emin tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakmasını bilirler.

Tesekkürler Dogru Sanırım =)
 
---> Burçların Fiziksel Özellikleri

ASLAN
Boyları genelde uzun ve kemikleri kalındır. Omuzlar geniş kaslar gelişmiştir. Açık renk saçlı pembe beyaz tenlidirler. Yüzleri büyük ve yuvarlak olur. Gözleri iyi görür. Kadınları saçlarını çok severler. Dış görünüşlerine çok önem vermeleri yüzünden onları her an bakımlı görebilirsiniz. Yürüyüşleri farklıdır ve gittikleri yerlerde bakışlar hemen üstlerinde toplanır. Fiziksel çekiciliklerinin farkında oluşları onları daha gururlu ve ben merkezci yapar.
 
---> Burçların Fiziksel Özellikleri

BALIK
Balık etinde olup kol ve bacakları kısadır. Soluk tenlidirler. Açık kahverengi gözlüdürler. Uykulu gibi mahmur bakan bakışlara sahiptirler. Kilo almaya meyillidirler. Yaşı ilerlediği zaman alnı açılır ve şakaklardan beyazlamaya başlar. Herşeye çok çabuk ağladıkları için gözleri ıslak gibidir.

YALAN xD hıc bırı uymuyor :D
 
---> Burçların Fiziksel Özellikleri

yENGEÇ
Yengeç burcu insanı orta veya kısa boyludur. Soluk beyaz tenli yuvarlak yüzlüdür. Gözleri genelde gri veya mavidir. Saçları mat ve kahverengi olur. Yaşları ilerledikçe kilo alabilirler.
saoll ((:)
 
---> Burçların Fiziksel Özellikleri

BALIK
Balık etinde olup kol ve bacakları kısadır. Soluk tenlidirler. Açık kahverengi gözlüdürler. Uykulu gibi mahmur bakan bakışlara sahiptirler. Kilo almaya meyillidirler. Yaşı ilerlediği zaman alnı açılır ve şakaklardan beyazlamaya başlar. Herşeye çok çabuk ağladıkları için gözleri ıslak gibidir.

ßaLık etLi deqiLimm ben . ) GözLerim ısLak qibi de deqiL : )
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst