Dortmund-Bayern Münih=0-3

HaDeS

Kayıtlı Üye
Borussia Dortmund 0 - 3 Bayern Münih
66' 0 - 1 Mario Götze
85' 0 - 2 Arjen Robben
87' 0 - 3 Thomas Müller

Bundesliga'da 13. haftanın merakla beklenen dev maçında; Borussia Dortmund ile Bayern Münih kozlarını paylaştı.

Borussia Dortmund'da sakatlıkları bulunan Subotic, Hummels, Schmelzer ve İlkay Gündoğan, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Sakatlığı bulunan Piszczek ise yedekler arasıdna oturdu.

Bayern Münih'te ise sakatlıkları bulunan Ribery, Schweinsteiger, Badstuber ve Shaqiri, kadroda yer almayan isimler oldu.

Dortmund sahaya; Weidenfeller, Grosskreutz, Sokratis, Friedrich, Durm, Bender, Nuri Şahin, Blaszczykowski, Mkhitaryan, Reus, Lewandowski 11'i ile çıkarken, milli futbolcumuz Nuri Şahin, sahadaki yerini aldı.

Bayern ise sahada; Neuer, Dante, Martínez, Mandzukic, Robben, Rafinha, Boateng, Lahm, Müller, Alaba, Kroos 11'i ile yer aldı.

İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin 56. dakikasında Mandzukic'in yerine oyuna dahil olan Mario Götze, 66. dakikada attığı golle Bayern Münih'i 1-0 öne geçirdi. Eski takımı karşısında fileleri havalandıran başarılı futbolcu, abartılı bir sevinçten kaçındı.

85. dakikada Hollandalı yıldızı Robben ile ikinci golü bulan, bu golün iki dakika sonrasında Müller ile farkı 3'e çıkaran Bavyera ekibi, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve muhteşem bir zafere imza attı.

Peş peşe 5. galibiyetini elde eden lider Bayern Münih, puanını 35'e yükseltti. 28 puanda kalan Dortmund ise zirvenin 7, 2. sıradaki Leverkusen'in ise 3 puan gerisine düştü.

 
---> Dortmund-Bayern Münih=0-3

Alcak Götze Ilk Gol Bari Senden Gelmeseydi...
 
---> Dortmund-Bayern Münih=0-3

Bayern münih,Bundesliga da rakipsiz olduğunu göstermiş oldu bu şekilde....
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst