Drogba'nın - Zemin İsyanı

Casio Murat

Kayıtlı Üye
Galatasaray'ın Fildişili süper yıldızı Didier Drogba da Orduspor maçında Türk Telekom Arena'nın zemininden şikayet etti.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Orduspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmada Türk Telekom Arena'nın zemini yine isyan ettirdi.

Karşılaşmadan önce sahaya çıkan sarı-kırmızılı futbolcular zeminin kuru olmasından şikayet ettiler ve yardımcı teknik direktör yardımcı Hasan Şaş ve performans uzmanı Scott Piri devreye girerek, saha görevlilerini sahaya çağırarak fiskiyelerin açılarak zeminin ıslatılması talimatını verdi.

Saha zemininin hafifce ıslatılması da futbolcuaların şikayetlerini ortadan kaldırmadı. Top kontrolünün oldukça zorlaştığı zeminin ilk kurbanlarından biri de Didier Drogba oldu.

Karşılaşmanın 21. dakikasında gelişen Galatasaray atağında zeminin azizliğine uğrayan ve meşin yuvarlağa istediği vuruşu yapamayan Fildişili oyuncu, hırsını çimi tekmeleyerek çıkarttı. Soyunma odası koridorlarında da arkadaşlarına zeminden dert yanan Drogba'nın "Topu bile tutamıyorum, bu nasıl zemin" dediği duyuldu.

Türk Telekom Arena'daki zemin krizini çözmek için harekete geçen Galatasaray Yönetimi, suni güneş enerjisi cihazlarının siparişini verdi ve Hollanda'dan gelecek olan cihazları beklemeye başladı. Mevcut 6 suni güneş enerjisi cihazına tanesi 100 bin euro olarak 3 cihaz daha ekleyerek zemin ışıklandırması sayısını Real Madrid'in stadı olan Santiago Bernabeu ile aynı seviyeye çekecek.

Türk Telekom Arena'nın zemini hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, "Suni güneş enerjisi veren cihazların bu hafta içerisinde teslim edilmesini bekliyoruz. Bu cihazların gelmesiyle beraber zemin üzerinden bir hamle daha yapacağız ve sanırım, zeminin toparlanması 1 ayı bulacak" dedi..#

gs-ordu-3-2-36.jpg
 
---> Drogba'nın - Zemin İsyanı

teknoloji bu kadar ileri seviyedeyken nasıl oluyorda bu işi halledemiyorlar anlma veremiyorum
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst