Dünyanın En Pahalı Evi Ukraynalı İş Kadınının

harbikiz

Bayan Üye
Dünyanın En Pahalı Evi Ukraynalı İş Kadınının


Londra'nın Güneybatısındaki Kensington'da Bulunan Beş Katlı, Ultra Lüks Bir Köşk, 80 Milyon Sterline Alıcı Bularak "Dünyanın En Pahalı Evi" Oldu. Evi, Ukraynalı İş Kadını Elena Françuk Satın Aldı. Bir Önceki Fiyat Rekoru, Çelik Devi Lakshmi Mittal'a Ait Olan ve Yine Kensington'da Bulunan 67 Milyon Sterlinlik Evdeydi.



Londra’nın güneybatısındaki Kensington’da bulunan beş katlı, ultra lüks bir köşk, 80 milyon sterline alıcı bularak "dünyanın en pahalı evi" oldu. Evi, Ukraynalı iş kadını Elena Françuk satın aldı. Bir önceki fiyat rekoru, çelik devi Lakshmi Mittal’a ait olan ve yine Kensington’da bulunan 67 milyon sterlinlik evdeydi.
Çinli sahipleri, mülkün değerini birkaç kat artıracak büyük restorasyonu nisan ayında tamamlayarak evi yeni sahibine teslim edecek. Evde en az 10 yatak odası, bodrum katında kapalı havuz, spor salonu, sauna ve sinema bulunacak. "Oligark" sanayici Viktor Pinçuk ile evli olan Françuk, İngiltere’de yaptığı hayır işleriyle tanınmış, özellikle AIDS karşıtı kampanyalar düzenlemişti. Sanatçı Elton John ile iyi dost olan genç iş kadınının babası, Ukrayna’ya bağlı özerk Kırım’da bir dönem başbakanlık yapan Anatoli Françuk
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst