Erkekler ve Dans Etmek

ashli

Bayan Üye
Bilinmeyen bir nedenden dolayı dans etmek erkeksi olmayan bir davranış gibi görülüyor. Dans etmememizden kadınlar nefret ediyor.

Kadınlar ritme ayak uydurabilen, onlarla dans eden ve eğlenen erkekleri seviyor. Ortaokuldaki öğrenciler karşı cinsten korktukları için ayrı ayrı oturuyorlar. Peki siz karşı cinsle aynı yatakta uyanmak istemez misiniz? Bunun için ilk adım iki ileri adım ve döndürme hareketi olabilir. İşte gerçek erkeklerin dans etme nedenleri. Sizde gerçek erkek olmak istiyorsunuz, değil mi?

Çünkü kenarlardan seyretmek çok sıkıcı
Klişe kendini geliştirme kitapları gibi olmak istemeyiz ama kenarlarda olmak vakit kaybıdır. Eğer oturup insanlara bakarak eğlenecekseniz niye gece klübüne gidiyorsunuz ki? Bu yaptığınız kadınlara sadece “tehlikeli yabancı” izlenimi bırakmaktır. Ürpertici gibi gözükmezseniz bile, kadınlar sizin sıkıcı olduğunuzu düşünecektir – eğer sizi farkederlerse tabi. Bu yüzden kendi engellerinizi bir kenara bırakın ve o sandalyeden kalkın.

Çünkü ortamı ısıtmak için birebir
“Neden o *****la konuşuyor?” sorusu aklınızdan yüzlerce kez geçmiştir. Herkes bir *****tan nefret eder ve kadınlar onları sandığınızdan daha kolay tespit edebilir. O *****la konuşmasının sebebi ise sensin. O ortamı ısıtmıştır ve dans etmekten daha kolay bir yol yoktur bunun için. İlk cümleyi kurmana bile gerek yoktur.

Çünkü güveni yansıtır
Dans etmek için muhteşem bir dansçı olmanıza bile gerek yoktur. Hatta ne kadar kötü dans ediyorsanız kendinizle o kadar barışıksınızdır. 70’lerin dansını tekrar tekrar yapmanız başkalarının ne düşündüğünü umursamadığınızı gösterir. Kadınlar popülarite yarışmasını kazanmaya çalışmayan erkekleri severler. Bunu orta okul çocuklarına bırakın.

Çünkü bu yatay isteğinizi dikey olarak göstermektir (ve kadınlar buna bayılır)
Kadınlar erkeklerin ritme sahip olup olmadıklarını bilmek ister. Eğer kafanızı en kolay tempoyla bile sallayamıyorsanız sizinle vakit harcamayacaktırlar. Kadınlar onun ritmini hissedebilen ve ona ayak uydurabilen bir erkek ister. İşte bu yüzden iyi dansçılar kadınları heyecanlandırır çünkü seksi hatırlatır.

Çünkü çok eğlenceli (gerçekten)
İnsanlar yüzyıllardır kutlama ve kendilerini eğlendirme amaçlı dansediyorlar. Dans etmek sizin DNA’nızda var. Eğer dans etmeyi sevmiyorsanız bunun nedeni doğru yapamadığınızdandır. Ders alın, keyif almayı öğrenin ve bir kereliğine de olsa gerçek bir erkek olun.
 
---> Erkekler ve Dans Etmek

niye edemesinler ya...kesin diyorlardir light erkek sancaklar beni..felan filan..

dans etmek guzel 2 cins icinde.sacma sapan bahanelerle doldurmasinlar kafalarini ;))))))))))))))))))))))))
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst