Eski sevgilime yazdığım bir yazı .. (:

Lessien

Banned
UNUT/TUM

Nasılsın eski sevgilim ? İyimisin .. Şimdi senden son bir şey istiyorum . Gözlerini ayırmadan beni okumanı , içimdeki boşlukları doldurmanı .. Aslında bu hıçkıra hıçkıra ağlayan cümlelerimi ses kaydı yaparak okuyacaktım ama .. Hani sen bana dedin ya .. Artık sesini bile duymak istemiyorum .. Ben de bu yüzden yapmadım bunu .. Her neyse artık seni inandırabildim mi seni ne kadar sevdiğime ? İnan(ma) tamam inan(ma) .. İlk tanıştığımız gün aklımda şuan .. 14'Şubat .. Saçlarımı kestirmiştim hatırlıyormusun ? Sen de kökü sende ya , uzar demiştin .. Eheh .. 15 veya 16 Şubat tam hatırlayamayacağım ama saat 16:57'ydi .. Bir nefes değil daha fazla muhtacım sana , nefesimi bile alıp verebiliyorken ; Seni asla geri veremem demiştim .. Hatırlıyormusun ? Unutmuştun ya beni .. Ondan soruyorum . Çok fazla bahsetmeyeceğim geçmişimizden .. Başlangıç böyleydi ya .. Hatırlıyormusun ?

Sonra ki geçen günlerimizde güldük , ağladık .. Ben yoktum sen de yoktun belki de .. Çünkü benim için ben , biz olmuştum . Hatalar yaptım . Hatalar yaptın .. Ayrıldık , barıştık .. Ah bak bir günümüz geldi aklıma ama anlatmayacağım .. Hazır unutmuşsun ya , tadın kaçmasın .. Ve biz ayrıldık eski sevgilim .. Ayrıldın .. Ama ben , Benden nefret ettiğin , benden iğrendiğin .. Allah belanı versin sözlerini .. unutmadım , unutamadım eski sevgilim .. Sen herşeyim dediğin , birtanem , hayatım , ömrüm dediğin adama .. Bunları söyledin eski sevgilim . Yoksa ben adam değilmiyim ? Neden ..? Seni herkesten kolladığım için mi ? Seni deliler gibi kıskandığım için mi ? Sana Aşık olduğum için mi ? Eğer böyleyse .. Tamam , tamam kabul ediyorum ben adam değilim eski sevgilim ..

Evet biz ayrıldık .. Ayrıldın bitirdin .. Bitirdin herşeyi . 22 mayıs veya 24 .. Belkide 26'dır hatırlayamadığım .. Kendimi bulamadığım bir gündü .. O haftalar iyi değildim ben ne deyim .. Ne anlatayım söyle ? Sabah uyandığım zaman iştahsızca uyanmalarımı .. Yoksa karnıma vuran okyanus suyunun içimden çıkabilmek için bedenime vurmalarını mı ? Gece olduğu zaman yatağıma uzandığımda sol yanıma yattığım zaman yatağımın sarsıldığını mı ? Yoksa sağ yanıma yattığımda , kalbimin yerinden çıkabilmek için attığı can facialarını mı ? Uyuyamadığım gecelerimi anlatayım sana ..

- Sus Timur yeter deme bana içinden .. Susucam eski sevgilim . Bekle cümlelerimi bitireyim ve gideyim .. Peki ya sen .. Sen neler yaptın anlatsana ? Anlatsana neler yaptığını .. Gülüp eğlendiğin zamanları , beni sana unutturmayı başarabilen arkadaşlarını anlat bana .. Hepsinin amına koyayım .

Merak etme eski sevgilim .. Ben eskisi gibi mutsuz değilim . Artık ben de senin kadar mutluyum . Senin kadar gülebiliyorum .. Eskiden canım acırdı .. Küçük bir çocuğun , yere çakılıpta dizinin kanaması canının yanması gibi .. Sonra ayağa kalkıp .. Acımadı kii deyip te acısını içine atması gibi .. Artık canım yanmıyor eski sevgilim . Hemde hiç yanmıyor ama , içimde bir boşluk var .. Kimse dolduramıyor . Kimse doldursun da istemiyorum artık ben , iyiyim . Eskiden saçmaladığım günler olurdu .. Bak yine saçmalıyorum .. En büyük hayallerimden birisi hangisiydi biliyor musun ? Seninle oturupta tost yemek .. Yanağında oluşan ketçap lekesini peçete ile sildikten sonra , yüzünde oluşan surat ifadeni görmek . :)

Hayır hayır sakın ağlama , sakın ıslanmasın yanakların ağlama .. Bak ağlarsan yanar canım .. İçim kanar sakın ağlama ..

Sızlıyor mu yüreğin ? Acıyor mu hislerin .. Hala benden nefret ediyormusun bilmiyorum ama .. Et eski sevgilim . Benden nefret et . Seni sevdiğim için benden nefret et ne diyeyim .. Ben iyiyim ben'i merak etme sen .. Üstüne düşme .. Aslında söyleyeceğim daha çok şey var susmam lazım .. Yoksa hepsini söylersem , bu sefer sen susarsın ..

Seni artık unutuyorum eski sevgilim .

Timur K. (Lessien)
 
---> Eski sevgilime yazdığım bir yazı .. :)

Çok çok fena bişey o kızın yerinde olmak istemezdm kesinlikle
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst