FIFA 12 Devrim Olacak!

NewCS

Kayıtlı Üye
Electronic Arts tarafından geliştirilen ve tüm dünyada büyük ilgi gören FIFA serisinin yeni halkası FIFA 12'de devrim olacak! Yapımcıların iddiasının ardında ne var?

2011 versiyonu sayesinde futbol oyun piyasasının yaklaşık %75'ine hakim olan FIFA serisinin son oyunu devrim olabilir. Bu açıklamayı bizzat FIFA serisinin yapım ekibi içerisinde bulunan David Rutter yapıyor.


Nedir Bu Devrim?


fifa-2011-oynanis1287748752.jpg

FIFA 11'den bir kare

Oynanışta çok büyük değişikliğe gittiklerini söyleyen Rutter, bunun sonucunda da büyük bir devrim yaptıklarını dile getirdi. Henüz başka hangi konularda büyük yenilikler yaptıklarını söylemeyen ya da söyleyemeyen Rutter, FIFA 12'nin devrimsel niteliği üzerinde epey vurgulu imalarda bulundu.

En son sürümü ile 12 milyona
yakın satış rakamı yakalayan FIFA için gelecek sene bir devrim yılı olarak nitelendirilse de, çoğu oyuncunun aklında şüpheler var. Sonuçta büyük yeniliklerin olacağı söyleniyor ve bu yenilikler bakalım oyuncuların hoşuna gidecek mi? Bekleyip, Eylül ayında göreceğiz.


--Yazan: İlker Yiğit
--
 
---> FIFA 12 Devrim Olacak!

fifa 11 bile hala pes 4 seviyesinde değilken bu devrim lafı biraz cüretkar olmuş :)

2011 versiyonu sayesinde futbol oyun piyasasının yaklaşık %75'ine hakim olan FIFA
Bu biraz yalan geldi :)
 
---> FIFA 12 Devrim Olacak!

2-3 yıl önce fifanın ismi duyulurdu arada şimdi oda kalmadı tamamen pes
 
---> FIFA 12 Devrim Olacak!

Fifa'ya güveniyorum. yapacaklarınada inanıyorum. ne kadar PES En iyisi desemde. bu yıl Electronic Arts İşinin en iyisini yapmış. bu yıla göre Fifa Kullanıcıları PES'e fark attı .Eğer PES Bu kafa ile giderse FİFA Artık düşüşe geçmiceğini umuyorum.
 
---> FIFA 12 Devrim Olacak!

Fifa'nın berbat oyunları olmaya başladı artık 11 rezillikti.Devrim dedikleri şey gerçekten Fifa'yı devirip Pes'i daha da güçlendirecek sanırım.:) Teşekkürler.
 
---> FIFA 12 Devrim Olacak!

Hayırlısı diyelim ama bilenleriniz vardır Fifa98 Road to World Cup süper bi oyundu
 
---> FIFA 12 Devrim Olacak!

Artık insanlar 2007'den beri hep aynı sey gorduklerı ıcın bı degısıklık olmaz bence gercek fifa takıpcıleri yemez bence bunu :D
 
---> FIFA 12 Devrim Olacak!

bir seyi farkettim, bizim türkler hep pesci:D bütün oyun dergilerine baktim, her dergide FIFA son 2 senedir pesden daha cok puan aliyor uzmanlardan. pesde güzel ama fifa daha kapsamli bence ve daha cok güce sahip oldugu icin daha güzel. ama fifa12 türkiye ligini icermediggi icin desteklemeyecegim. oyunu almadim...
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst