Futbolcup oyununda başlangıçta neler yapmalıyım?

'hayaL

Bayan Üye
Kadro
Kadro: Burada takımınıza ait olan tüm futbolcuları görebilirsiniz. Bu kısımda oyuncularınıza numara verebilir, sözleşmelerini uzatabilirsiniz.

Kadroda 25 Oyuncu Kadro Dışında 10 Oyuncu Bulundurabilirsiniz.35'den Fazla olduğunda Sistem Tarafından Oyuncular Kovulur..

Kadro (Güç: XXX): Burada Güç yazısının karşısında yazan rakamlar tüm oyuncuların güçlerinin toplamı yazmaktadır.


Oyuncu Bilgileri: Oyuncuların sol başında bulunan bayraklar o oyuncunun hangi ülkeye ait olduğunu gösterir.

- Türk oyuncu - Alman oyuncu

İmleci bayrakların üzerinde tuttuğunuz zaman 1-2 saniye içinde o ülkenin adı çıkacaktır



Herhangi bir oyuncunun satırında o oyuncunun sırt numarasını, mevkisini, kullandığı ayağı, gücünü (Ø), sağlığını ve yaşını görebilirsiniz.


Oyuncular verdiğiniz sırt numarasına göre sıralanmaktadır.


- Buradan oyuncunun bilgilerine ulaşabilirsiniz. Oyuncunun sözleşmesi ne zaman sona erecek, kaç sezon takımda kalacak gibi bilgileri görebilirsiniz. Sözleşmesi bitecek olan oyuncuyu ya da sözleşmesini uzatmak istediğiniz oyuncuya teklif vermek için Pazarlık et butonuna basarak teklif verebilirsiniz. Ayrıca buradan oyuncuyu kadrodan çıkarabilir ya da kovabilirsiniz. Oyuncunun maç tecrübesi, liderliği, maç güvenilirliğini ve sağlığını yüzdelik hesaplarla bu kısımdan ulaşabilirsiniz.


- Premium üyelerine özeldir. Bu kısımdan herhangi bir oyuncuyunun sözleşmesini 45 kredi karşılığında 1 sezon uzatabilirsiniz.


Takım İstatistikleri Sekmesi: Bu kısımdan oyuncuların performanslarını görebilirsiniz. Kaç gol attığını, kaç asist yaptığını, cezalı olup olmadığını buradan öğrenebilirsiniz.


Doping Sekmesi: Premium üyelerine özeldir. Belirli bir kredi karşılığında herhangi bir oyuncunun gücünü %10 arttırabilirsiniz. Doping sadfece 24 saat aktif olmaktadır. Eğer sisteme yakalanırsanız oyuncunuz ceza alabilir ve oyuncunun sağlığını düşürebilir.


Oyuncu Karşılaştırma Sekmesi: İki oyuncu arasındaki önemli farkları burada karşılaştırabilirsiniz. Buradan oyuncuların özel yeteneklerine (Hız, şut, pas vb) ulaşabilirsiniz.

Antrenman
Antreman Planı: Oyuncuların güç atlayabilmesi için gerekli antremanları vermeniz gerekmektedir.

Antreman programını aktif etmek için; vermek istediğiniz antreman butonuna tıklayınız ve boş olan kutucuklara veriniz. Oyuncular günde 2 antreman yapmaktadır. İlk antreman Türkiye saatiyle 11.00'de sonlanmaktadır. İkinci antreman ise 16.00'da bitmektedir. Doğru antremanı verdiyseniz bu saatlerde bazı oyuncularınız güç atlayabilir.


- Ceza sahası içi güvenliği - Elle kontrol - Sağ ve sol ayak güçlendirme - Fitness - Şut - Kafa vuruşu - İkili mücadele - Markaj - Hız - Pas - Dayanıklılık - Koşmaya hazır olma - Top kontrolü - Sertlik


Antreman Kampı: Liginiz henüz verilmediyse ya da devre arasındaysanız oyuncularınızı belirli ülkelere, kampa yollayabilirsiniz. Kamp sırasında oyuncularınız lig maçları olmadığı zaman fazla antreman yapmaktadır. Ligin başlamasına bir kaç gün sonra kamp raporu gelir ve oyuncularınız güç atlar.


Antreman Grupları:Burada oyuncularıza antreman gruplarına bölebilirsiniz. Antreman gruplarını çoğaltmak için Antreman Sahası'nın düzeyini arttırmalısınız.

Dizilis
Diziliş: Takımınızdaki oyuncuların saha içindeki dizilişini bu sekmeden yapabilirsiniz.


Dizilişinizde en az 7 oyuncu bulundurmalısınız. Aksi taktirde oyuncularınız sahaya çıkamaz ve 3-0 mağlup olursunuz.


Oyuncularınızın özelliklerine göre mevkilerde oynatmalısınız.



KL - Kaleci DI - Defansın ortası DD - Sağ ve sol bek OD - Defansif ortasaha (Ön libero) OL - Sol kanat OR - Sağ kanat OH - Ofansif ortasaha (Forvet arkası) FO - Forvet


Diziliş gücünüz ne kadar fazla ise rakip takımları yenmek daha da kolay olacaktır. Transfer yaparak ya da antreman vererek diziliş gücünüzü arttırabilirsiniz.


Taktik Sekmesi: Burada takım taktiği ve oyuncu görevleri yer almaktadır. Takım taktiği bölümünde yüzdelik üzerinden değerlendirme yapabilirsiniz.


- Kanattan oyun kurma - Topla oynama - Baskılı oyun - Sertlik


Görevler kısmından da yetenekli oyuncularınıza serbest vuruş, penaltı, köşe vuruşu kullanma gibi görevleri verebilirsiniz.

Simülasyon Maçları
Maç Simülasyonu: Burada aktif olan takımlar ile deneme maçlar yapabilirsiniz. Maç simülasyonu taktik deneme amaçlı yapılmıştır. Burada atılan goller, sakatlanan ve kart yiyen oyuncular lig maçlarında ve genelde etkilenmemektedir.

Simülasyon maçı yapmak istediğiniz takımın adını yazıp Ara butonuna basınız. Eğer kullanıcı aktif ise takım adının karşısında Simüle et butonu çıkacaktır. Simüle et butonuna bastıktan sonra rakip takımdan da onay geldiği zaman maça başlayabilirsiniz.

Simülasyon maçı teklifi geldiği zaman oyun anasayfasının sağ üstünde uyarı penceresi çıkar.

Tamam butonuna basarsanız maç hemen başlar. X butonuna basarsanız simülasyon davetini iptal edersiniz.





 
---> Futbolcup oyununda başlangıçta neler yapmalıyım?

konuyu açan bayan futbolcup oynayan bayan varmı la 2009 dan beri oynuyorum hiç bayan oyuncu görmedim
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst