Genç Kalmanın Yolları

ReLax BaBy

Bayan Üye
Genç Kalmanın Yolları

Kadınlar bu besinlerle sağlıklı bir şekilde genç kalmanın formülünü uygulayacaklar. İşte sizin için genç kalmanın sırları.

Yeşil çay

Bu süper çayın yararlarını saymakla bitmez. Yeşil çay kan basıncını düzenlemede yardımcı oluyor, kan şekerini düşürüyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve ayrıca kolestrolü düşüyor. Çalışmalar gösteriyor ki kansere engel olmada yardımcı bir çay.

Yeşil yapraklılar

Örneğin ıspanak, vücut direncini artırmak ve hastalıklardan korunmak için en uygun yeşil sebzedir. Diğer yeşil yapraklı sebzeler kara lahana gibi kan damarınızdaki zararı önler. Ve ayrıca bu sebzeler, yüksek kan basıncı, böbrek hastalığı, bunama ve şeker hastalığı riskini azaltır.

Acı çikolata

Kakao flavinoids olarak adlandırılan antioksidan gruplarındandır. Kan damarını zarardan korumaya yardımcı olur. Yüksek kan basıncı, böbrek hastalığı, bunama ve şeker hastalığı riskini azaltır. Ve ayrıca kakao yaşlanma karşıtı maddeler içerir.

Soya ürünleri

Balık gibi soyalı ürünler soya kaynağının en mükemmel besinidir. Soyalı besinler kalp hastalıkları riskini azaltır ve kan basıncının düşürür.

Yoğurt

Yoğurt, bağırsak enfeksiyonlarının ve mikrobik organizmaların yükselmesine engel olur ve ayrıca bağışıklık sistemini düzenler.Yaşa bağlı oluşan hastalıkları azaltır ve bağırsak hastalıklarını sağlamada yardımcı olur.

Kırmızı şarap

Bir bardak kırmızı şarap yaşlanma karşıtı polifonil antioksidan ve mineraller içerir.Vücuttaki kolestrolü normal değerlerine indirir, kan pıhtılaşmasını önler ve kan dolaşımı sağlığını korur. Menepoız dönemi boyunca kırmızı şarap kadınlara yarara sağlar, meme kanseri riskini azaltır ve östrojen seviyesini indirir.

Su

Gün boyunca içtiğiniz su konsantre o güne konsantre olmanızı sağlar ve egzersiz yaptıktan sonra içtiğinizde ise extra zindelik oluşturur. Özellikle yaz aylarında içmeniz, bu ayda kaybettiğiniz suyu geri almanız açısından önemlidir.

:106:
 
---> Genç Kalmanın Yolları

zayıflatıyor,cildi güzelleştiriyorr ( : zorlada olsa içmelisin =)
 
---> Genç Kalmanın Yolları

ben kilo almaya calışıyorum bebeğim ya xD ciddi güzelleştirdiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler xD
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst