Hayvanseverlik hakkında

Debresif

Bayan Üye
Hayvansever nedir nasıl olunur? Misal hangi hayvanları sevenler hayvanseverdir? türcülük varmıdır hayvanseverlikte? bir köpek seven bir kuş seven hayvansevermidir? sokakta bir kuş yavrusu gördüğünde yardım elini uzatan hayvansever yine aynı sokakta bir fare yavrusu görse yardım elini uzatırmı uzatmalı mı? hayvanseverlik evdeki sivrisinekler böcükler içinde geçerli midir?





.
 
---> Hayvanseverlik hakkında

Biz insanlar dünya üzerinde yaratılmış ve aklını kullanabilen en güzel varlık olduğumuza göre bu dünya üzerindeki bütün canlılara karşı sorumluluklarımız var demektir. Bir insanda sadece hayvanseverlik değil aynı zamanda insanseverlik ve doğaseverlikte olmalı. Sadece belli başlı bir hayvanı seviyorsak kedi veya köpeği, bu hayvanseverlik değil belli bir cinse karşı hayranlıktır.
 
---> Hayvanseverlik hakkında

bilemicem ben evde kedi köpek kuş vs beslemedim hiç .. doğal ortamlarından kalmalarından yanayım.
bana dokunmayan yılan bin yaşasın . uzaktan da severim ben .

pek hayvan sever olduğum söylenmez.
 
---> Hayvanseverlik hakkında

Hayvan severlik ırk ayırt etmemek üzere ve bütün hayvanların yaşam haklarını savunan ve etrafındaki hayvanların yaşamını kolaylaştırmak için olmazı başaran insanlardan oluşur.
Misal.. Bacağı kesilen ve 10 gün boyunca tendonları cürüyünceye kadar bekletilen ve daha sonra hayvan severler tarafından uyutulmak üzere iken kurtarılan tedavisi için ciddi yardım ve destekler toplanıp o kurtulsun diye zorlu ameliyatlara sokulan fakat çürüyen bacağına yenik düşen BEYAZ İNCİ bunun en güzel örneğidir.
Esasında hayvan sever demek insan olmak demek. Etrafındaki her türlü canlıya saygı duyan insanlara hayvan sever demişler. Oysa ki bunlar olması gerekenler ;)
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst