İçinizde Birşey Kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meşale yakanın terörist muamelesi görüp sabahın 6 sında evinden alınıp örgüt kurmakla yargılandığı bir adalet dünya üzerinde başka bir ülkede olamaz.
O soruşturmayı açan savcı o kadar delikanlı ve yurekliyse.. sen muhterem hoca efendiye fetö diyemessin diyene. okyanus ötesine selamlar diyeni, buna kargalar bile güler diyeni, fetoculara parsel parsel satanları, dağda pkk lı görürseniz görmezden gelin diyenleri, havuzdaki okulları davulla zurnayla karsilayanlari ve dolmabahcedeki soytariliga dava açsınlar helal sana diyelim.. Adaletinizin ...................
Üzerler bizi, kırarlar bizi Korkma! yıkamazlar. Konuşurlar, uğraşırlar
Ama ayıramazlar.


Alın bizi evden sabah 6 da değil gece 3 de 4 de alın.​
Biz Eskişehirsporluyuz...
 
4 Haziran 2017 tarihinde oynanan Eskişehirspor - Göztepe maçı; iki kulübün geçmişi, maçın süresi, heyecanı ve tribünlerdeki meşalelerle ülkenin dikkatini fazlasıyla çekmişti. Yunanistan, Sırbistan başta olmak üzere Avrupa tribünlerinde yakılan meşalelere "oooov" diye bakılırken ülkemizde yakılan meşaleler ne yazık ki "suç unsuruna" dönüşmüştür.
Bilmeyenler için; bahsedilen suç "örgüt " olmak.
Bugün güne final maçından dolayı iki taraftan yaklaşık 70 kişinin Şafak Operasyonu ile gözaltına alındığını öğrenerek başladık. Yasak olan sadece meşale yakmaksa, teröristlere, çetelere uygulanan Şafak baskının nedeni nedir? Ya da örgüt üyesi olmanın kriteri nedir, taraftar olmak ne zamandan beri örgüt üyeliği suçuna dahildir? Ne yapmıştır bu iki kulübün taraftarı, devlet bütünlüğüne mi zarar vermiştir,birinin canına ya da namusuna mı kast etmiştir de "örgüt" suçlamasına maruz kalmış sabah 06.30'da evlerinden alınmışlardır.
Eğer taraftarlar suç örgütü oluşturuyorlarsa ve meşale de suç aletiyse; içeri sokulan meşaleleri engelleyemeyen güvenlik görevlileri ve polisimiz için de "örgüte yardım" suçundan işlem başlatacak mısınız? Çıkardığınız passoligin ve 6222 sayılı maddenin amacının insanları fişlemek, korkutmak,tribünlerden uzak tutmak olduğu bir kez daha görülmüştür.
Bugün Eskişehirspor ve Göztepe taraftarıyla başlayan sözde temizlik hareketi, yarın sizin takımınıza da gelecektir. Gün birlik olma günüdür, sahada takımların, tribünde taraftarın rekabeti olsun, siz de yapmasaydınızcılara prim vermeyelim.
#TeröristDeğilizEskişehirliyiz


[
 
Son düzenleme:
Lütfen alın şu Cahil ( Yönetici ) Vasfını uygun gördüğünüz insanı msjlarımdaki rahatsızlığımdan !!!
 
---> İçinizde Birşey Kalmasın..

Dikta yönetimi var forumda zaten 2 3 aktif adam var onlarıda cezalandırıyorsunuz :D Onlar kaybeder boşver dostum :D
[MENTION=172470]Fytch[/MENTION]
 
Bugün sabah öğrenmiş olduğumuz pamukkale turizm otobüs kazasında maalesef ki 6 ölü vardı bu haber bizleride camia olarak üzdü vefat eden kişilere allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin inşallah.

Bu tarz haberleri duyan arkadaşlarım ve sevdiklerimin beni arayıp mesaj atarak dua ve hayırlı yolculuk dileklerini iletmeleri beni çok mutlu ediyor hepsi iyi ki varlar eksik olmasınlar. Allahın izniyle tekrar 22:34'te yeni seferle yolumuza devam ediyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst