Kış Moda Trendleri; Topshop'tan Fikirler...

ashli

Bayan Üye
86837483.jpg


Bu hepimize olmuştur sabah yataktan kalkarız ve o gün ne giyeceğimize karar veremeyiz. Okul için iş veya sadece bir kahvaltı için bile olsa o gün çok iyi görünmek isteriz. Topshop'tan güzel kış parçaları seçtik onları zevkinize uyacak şekilde kombinledik ve günlük yapılacaklar listenizdeki bir endişenizi çözümledik..

63699906.jpg


Açık kahve bu sezon çok popüler. Kahverengiyi bu şekilde baştan ayağı giyinebilirsiniz; korse biçiminde kemeriyle sade bir elbise, elmas desenli bir hırka ve de üst tarafı kürklü bir kaban. Aksesuar olarak büyük bir çanta, uzun deri eldivenlerle iş yerinize bir partiye gider gibi gidebilirsiniz..

29670788.jpg


Okula uygun bi kombin olarak sade siyah elbiseyi triko bir süveter veya hırkayla kombinleyebilirsiniz. Yanında külotlu çorap, çizgili renkli eldiven, şapka ve de atkı... Aynı anda hem sıcacık hissedip hem de çok şirin gözükebilirsiniz..

87428441.jpg


Bir başka ilginç fikir de; yüksek belli önden düğmeli çiçek desenli eteğinizi grafik desenli bir sweatshirtle kombinleyebilirsiniz. Bu birleşime büyük bir triko atkı, bütün kitaplarınızı taşıyabileceğiniz büyük bir el çantası, sıcacık bir kaban ve de şirin bir saç tokası ekleyebilirsiniz.

46737924.jpg


Eğer rahat birşeyler giymek istiyorsanız ve örneğin bir parti gibi dikkat çekici bir etkinliğe de katılmayacaksanız bu seçenekleri deneyebilirsiniz. Tulumunuzun üzerine bir süveter giyip üzerine de montunuzu alabilirsiniz. Çiçek şeklinde saç tokalarını da taktıktan sonra tamamıyla hazırsınız.

36009123.jpg


Diğer bir kombinasyonumuzda rahat bir pantolonun yanında ipek bir üst ve de rahat bir hırka.. Bu kombine yakışacak tarzda kürklü bir mont, bavul şeklinde bir çanta ve de altın hoş bir kolye...

48337011.jpg


Fakat eğlenceli bir şeyler arıyorsanız bir parti elbisesi seçin. Eğer elbise çok sadeyse ilginç ve farklı bir kemerle kombinleyin. Montunuza asil bir dokunuş vermek için kürk bir atkı kullanın. Aksesuar olarak da değerli bir saç bantı tercih edin.

56136963.jpg

 
---> Kış Moda Trendleri; Topshop'tan Fikirler...

Bu markanın daha iyi parçaları vardır bunları beğenmedim ben
 
---> Kış Moda Trendleri; Topshop'tan Fikirler...

Ashlii. Formunu koruyosun şekerim :D moda konusunda xD
 
---> Kış Moda Trendleri; Topshop'tan Fikirler...

Seνdα`Lı;3619964' Alıntı:
Ashlii. Formunu koruyosun şekerim :D moda konusunda xD
ooo kimleri görüyorum hoşgelmişsin :106:

moda ve güzellik benden sorulur şekerim :11:
 
---> Kış Moda Trendleri; Topshop'tan Fikirler...

Bilmezmiyim canımm. :)
Allahım beni unutmayan biri! Neyse konu dağılmasın.

Teşekkür ettik paylasım için. xD
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst