Mustafa Kemal'in Askerleri

Gençtürk.19

Kayıtlı Üye
MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİ



30hlloi.jpg



1) Birliğimiz Atatürkçü bir birlik olup sitedeki türevlerinden farklı olarak bu düşün tarzını özümsemiş ve bunu kendine yaşam felsefesi edinmiştir.


2) Birliğimizin amacı mevcut siyasal düzende,devlete,rejime, ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINA bağlı ULU ÖNDERİN çizmiş olduğu medeniyet yolunda Türk milletini tek çatı altında; sağ-sol,din-mezhep ayrımı yapmaksızın tek bir ülkü için toplanıp ülkemiz için elimizden gelen desteği göstermektir.


3) Birliğimiz siyasi çizgi ve ideoloji bakımından hiçbir partiyle yakından,uzaktan bir ilişki sahibi olmayıp,kurucusu zatım gibi;hem iç hem dış meselelere bakış açısından tamamen ATATÜRKÇÜ olup,devletimizin menfaatine olan,anayasal düzenin meşru kıldığı her türlü yararcı politikayı birliğimizin çizgisine uygunluğu doğrultusunda desteklemekteyiz.


4) Birliğimizin KURULMA AMACI site içerisinde çeşitli kimlik ve ideolojilere bürünerek insanları bölüp,çatıştıran,kendi kurdukları sistem içerisinde DEVLET VE REJİM düşmanlarına yardım ve yataklık yapanlara,sahte ATATÜRKÇÜLERE karşı;birlik ve beraberliğin vermiş olduğu güçle karşı koymaktır.



BİRLİĞİMİZİN İŞLEYİŞ MEKANİZMASI


1- Ana başlıklarıyla birliğimizin işleyiş mekanizması​


a. BAŞKAN: Birlikte alınan kararları yürürlüğe koyan kişidir,disiplin kurulunun başıdır.Üyeliğe alım ve üyelikten çıkarılma konusunda yetkili kişidir.Bir kısmının yukarıda belirtildiği,birlik kural ve vizyon değişiklik hakları BAŞKAN’nın kendisine aittir!Aldığı kararlar bütün üyeleri bağlayıcı niteliktedir.


b. BAŞKAN YRD. : Başkanla aynı yetkileri paylaşıyor olup (madde değişiklik hakkı hariç) başkanın yokluğunda vekalet eder.


c. DİSİPLİN KURULU : Buna birliğin başkanı reislik eder!disiplin kurulu 4 kişiden oluşuyor olup,kurulun üyeler hakkında aldığı kararlar kesindir.​


ç. ÜYE TOPLAMA KURULU : Bu kurula bütün üyelerimiz dahil olup,alacakları üyeler hakkında site içerisindeki etkinlikleri araştırıp,birliğimize uygun gördükleri arkadaşları davet ederler.​



DİSİPLİN KURULU​


1) Gençtürk.19​



DİSİPLİN KURALLARI


A. Birliğimizde her türlü provokatif eylem,reklam ve tartışma yasaktır.​

B. Birliğimizde repleşmek yasaktır.​

C. Birliğimizde siyasi parti propagandası yapmak yasaktır.

Ç. Kısacası birlik çizgisine uymayan her türlü eylem ve hareket yasaktır.​

D. Bu yukarıdaki disiplin suçunu işleyenler 1 sefere mahsus uyarılacaktır aksi olduğu taktirde şahıs üyeyse üyeliği iptal edilecek, üye değil ise yetkililere bildirilecektir.​

E. Tüm bu kararlar sağlıklı bir ortamda birlik olabilmek amacıyla alınmış disiplin kurallarıdır.​


YUKARIDAKİ YAZILARI OKUYUP KABUL EDİYORSANIZ, TEK VATAN, TEK MİLLET, TEK BAYRAK DİYORSANIZ,ULU ÖNDERİN ÇİZGİSİNİ BENİMSEMİŞ,ÜMMETTEN MİLLETE YÜKSELEBİLMİŞSENİZ
BİRLİĞE ÜYE OLMAK İSTEDİĞİNİZE DAHİR BİR MESAJ ATMANIZ YETERLİDİR.




ATATÜRKÇÜ YÜKSELİŞİN NİTELİKLERİ.


Türkiye’de son dönemde kabaran aTATÜRKÇÜ dalga herkesin ilgisini çekiyor. ATATÜRKÇÜLÜK ve ATATÜRKÇÜLER hakkındaki tartışmalarda büyük artış olduğu görülüyor. Bu tartışmaları sağlıklı bir zemine oturtabilmek için, öncelikle ATATÜRKÇÜ dalganın niteliklerini ortaya koymak gerekmektedir.

ATATÜRKÇÜLÜK nedir? Ulusalcı düşüncenin temelinde yer alan olgular nelerdir? ATATÜRKÇÜ yükseliş, nasıl ve neden ortaya çıkmıştır? ATATÜRKÇÜLER kimlerdir? Nereden yönlendirilirler? Ne yer, ne içerler? Arkalarındaki güç ya da güçler kimlerdir?

Son altmış yıldır, ortaya çıkan düşünsel ve siyasal akımların önemli bir kısmının, dış destekli ve odaklı olmasından kaynaklanıyor olsa gerek, ATATÜRKÇÜLÜĞÜ kavramakta zorlananlar var.ATATÜRKÇÜLÜĞÜN arkasında herhangi bir dış güç ya da odağın olamayacağını kestirebilenler, bu kez de, halktan soyut bir iç odak ya da gücün arayışı içerisine giriyorlar.

___Türk toplumunun sosyolojik yapısını kavrayamayan, bu toprağın insanını tanımayan, onun yetenek, kabiliyet ve duyarlılıklarının farkında olmayanlar, ATATÜRKÇÜLÜĞÜN, ulusun kendi içinden çıkan, doğal bir tavır olabileceğini göremiyorlar.

___ATATÜRKÇÜLÜĞÜN, bu toprakların kaygılarından, ihtiyaçlarından ve beklentilerinden beslenen bir duyuş ve düşünüş olabileceğini anlayamıyorlar.

___Tıpkı, Yirminci Yüzyılın başına kadar gecikmiş ve Osmanlı içindeki diğer unsurların ayrılıkçı milliyetçiliklerine bir tepki olarak (dolayısıyla en son) ortaya çıkan, Türk milliyetçiliği gibi.

___Söz konusu ATATÜRKÇÜLÜĞÜN kökeninde, Türk ulus-devletinin kurucu ideolojisi olan, Atatürk Milliyetçiğinin yattığını da belirtmemiz gerekmektedir.
Pekiyi, ATATÜRKÇÜLER, bugün, neye karşı tepki duymaktadırlar?


Elbette, en temelde, ülkelerinin düştüğü ya da düşürüldüğü duruma karşı. Vergisini ödedikleri, gayri safi milli hasılasını bölüştükleri, iyisine ya da kötüsüne ortak oldukları, sıkıntısını çektikleri, ortak dilini konuştukları, biricik kültürünü paylaştıkları ve gerektiğinde uğrunda hayatlarını ortaya koydukları ülkelerinin, yüz yüze olduğu, yok olma tehlikesine karşı.

ATATÜRKÇÜLER, daha başka nelere tepki duymaktadırlar?
Her tür sömürüye, aldatılmaya, kullanılmaya, geri bıraktırılmaya, yoksulluğa, yolsuzluğa, komşudaki işgale, Guantanamo’ya, Ebu Garib’e, başa geçen çuvala, Kürdistan’a, bölünmeye, kaybedilen Kıbrıs’a , ekümenik olmaya çalışan patrikhaneye, soykırım iddialarına, dış borca, cari açığa, özelleştirme adı altında peşkeşe, Atatürk düşmanlığına, din istismarcılığına, uşaklığa, onursuzluğa, küreselleşmeye, AB’ye, ABD’ye, AKP’ye, v.s..


Bursa Nutku:

'Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
'Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek"
Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.



İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!"'


Merhaba,

Türkçe Yasası'na destek için kamuoyu oluşturma amacıyla sürdürmüş
olduğumuz e-imza etkinliğinde, atılmış olan imza sayısı şu anda
29004'lerde...

*Daha önce imza atmış olduğunuzdan dolayı size tekrar ulaşıyoruz
ve bu kampanyayı çevrenize yaymanızı rica ediyoruz.* Bu konuda ne kadar çok
bilinç oluşturabilirsek Meclis'ten bu kararın çıkması da o kadar hızlı
olur.

*Şu anda oluşum olarak türkçe tabela ve yabancı dilde eğitim
etkinliklerine yoğunlaşmış durumdayız. Ankara'da belediyeler ziyaret
edilecek ve iş yerleri ziyaret edilerek, Türkçe yerlere Onur Belgesi,
yabancı yerlere de Rica Belgeleri bırakılacak. Bu etkinlik tamamlanır
tamamlanmaz, Türkçe masamızın hazırlayacağı yabancı dilde eğitim dosyaları
ile birlikte pilot olarak seçilecek bir okulda bilinçlendirme çalışmaları
yapılacak. Bu etkinliğimiz uzun soluklu olacak... Nasıl ki Türkçe
Öğretim'den İngilizce Öğretim'e geçiş birkaç günde ya da ayda olmadıysa,
aynı şekilde Türkçe Öğretime de, bütün okullarda birkaç günde geçileceğini
beklemiyoruz. Ancak bu geçiş süreci tamamlana kadar bütün gücümüzle
mücadele
edeceğiz... *

Saygılarımızla

Yeniden Vatan ve Hürriyet Birliği


İMZA LİNKLERİMİZ :

Üye olanların Eklemesi Gerekmektedir ...



gencturk19gp0.jpg



ÜYE LİSTEMİZ​

1) Gençtürk.19
2) Rockuler
3) grafi_boyz
4) DELİMAVİ
5) halilim
6) pitbulljuu
7) bLaCk_eAqLe
8) Boshwer...
9) raşa
10) ~ KeNKs ~
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)

 
Son düzenleme:
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst