Ogame Cepten Girmek , cepten ogame oynamak

sEmih

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda daha önce anlatıldımı bilmiyorum ama az önce bir konu gördüm bir çok arkadaşımız o konuda cep telefonundan ogame oynamanın nasıl olduğunu sormuş. Ben bu konuda size bildiklerimi anlatmak istedim. Öncelikle şunu belirteyim benim telefonum 6230 yani Symbian işletim sistemi yok S40 olarak nitelendiriliyor. Ama bu konuda anlatacaklarımı yaparsanız Symbian işletim sistemi olan (S60)telefonlarda ve S40 telefonlarda ogame oynayabilirsiniz. Ama s60 larda daha verimli oynanıyormuş ben denemedim ben oyuna girebiliyorum genel durumu görebiliyorum haberleri okuyorum bina ve araştırma yapabiliyorum sadece. Ama s60 olan telefonlarda normal olarak oyun oynanabiliyormuş oynayanlar var. Telefondan girmenin ne gibi faydaları olabilir, mesela elektirk gittiğinde dışarıda oldugunuzda, internete giremediğinizde, işte vs... genel durumdan saldıran varmı diye görebilirsiniz veya filonuzu kaçırabilirsiniz. Evet şimdi anlatmaya başlıyorum;

Öncelikle telefonunda Symbian işletim sistemi olup olmadıgını bilmeyenler için;

Symbian işletim sistemi olan telefonlar
http://www.symbian.com/phones/index_disc.html
http://www.symbian.com/phones/index.html
http://www.symbian.com/phones/index_soon.html

Bu linklerden birinde sizin telefonunuz varsa sizin telefonunuzda Symbian işletim sistemi vardır.

Şunuda belirteyim telefonunuzda gprs ayarları yapılmış olduğunu varsayarak anlatmaya devam ediyorum.

Aşağıdaki linkten telefonuna uygun Opera Mobile programını bulup bilgisayarınıza yüklüyorsunuz sonra indirdiğiniz programı telefonunuza yükleyeceksiniz.

http://www.opera.com/products/mobile/products/

Bu program 30 günlük deneme sürümü bende seriali yok ama bulan arkadaş varsa konuya eklerse sevinirim.

Programı telefonunuza kurduktan sonra birkaç küçük ayar yapmanız gerekiyor bunun sebebi daha az kontur harcaması için ve daha hızlı olması için. Programı açıyoruz Continue Trial e basıp devam ediyoruz.

Sonra Optios a basıp Settings e giriyoruz.

Show İmages: none

Render Mode: Speed

JavaScript: On

Pop-Ups: Block Unwanted

Buradan bir sağa General sekmesine geçip:

Connection: Use Default

Default Conncetion: Hattınızın GPRS ayarını seçiniz.

Password Manager: on

Jump to Text: Manual

Bu sekmedeki diğer ayarlar değişmeyecek.

Şimdi Advanced Sekmesine Giriyoruz

Burada ayarlar:

Cache Size: Large

Accept Cookies: Yes

Ignore Refresh: Yes

Ayarları yaptıktan sonra ayarlardan çıkıp Open diyip Web Page e www.ogame.com.tr yazıp oyunun sayfasına gidiyoruz site açıldıgı zaman isterseniz sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz ve her seferinde site yazmaya gerek kalmaz. Neyse site açıldıktan sonrası aynı zaten evren numarasını kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip oyuna bağlanıyorsunuz.


Telefonu benimki gibi Symbian olmayanlar ise cep telefonundan

http://mini.opera.com

sayfasına girip oradan mini opera programını indirip mini opera progr******* oyuna girebilir fakat şunu tekrar belirteyim Symbian olmayan telefonlarda mini opera pek sağlıklı çalışmıyor konunun başında belirttiğim gibi genel durumu, haberleri görebilirsiniz ve zorlarsanız bina, araştırma yapabilirsiniz fakat belli bir süreden sonra sizi tekrar ogeme giriş sayfasına atıyor. Fakat özel durumlarda aklınız oyunda kalmıyor en azından size saldıran varmı yokmu görebiliyorsunuz.

Ücretlendirme konusunda pek bilgi veremiyecem ama normal her telefon şebekesinin gprs kullanım bedelini ödüyorsunuz ne kadar veri alıp verdiğinize göre ücret değişir. Ama opera dan resimleri kapatırsanız daha az veri alırsınız ve daha hızlı bir bağlantı olur.

NOT 1 : Arkadaşlar bende Symbian işletim sistemi olan telefon olmadığı için bunları denemedim ama deneyipte oynayanlar var biliyorum. Ben mini operayı kullanarak oyuna giriyorum..

NOT 2 : Konunun özü netten alıntı olup anlatım bana aittir.
 
---> Ogame Cepten Girmek , cepten ogame oynamak

anlamadım ama mobile oynamak isterseniz ogamespacewar her telefondan girin oynayın
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst