Öküz.

abaddon

Kayıtlı Üye
Foruma 1 dakika önce üye oldum şimdi yazıcam bidaha da uğramak zorunda kalmam umarım.

Aga bazı şeyleri gizleye gizleye insan yükü taşıyamıyor artık , hep bi tedirginlik hep bi hazır olma durumu. La* baba seni de öpüyorum buradan 7 yaşımdan beri hayat zor hayat zor diye diye yaşama sevinci bırakmadın insanda. Nasıl bi sorumluluk bilinci varsa üniversitede bi derse gitmemek için 2 saat düşünmek zorunda kalıyorum s.et tabanı ders değil mi diyemiyorum. Bu kodumun hayatı sadece bize zor zaten , çevremdeki herkes ağaoğlunun sabancının oğlu zaten onlarda para bok bi biz fakiriz , biz çalışmak zorundayız.

Arkadaş ben içanadolunun bi köyünden gelmiş adamım , bugüne kadar duygusallıkla işim olmadı benim kendimi de anlamıyorum ablama kıçımla gülerdim küçükken günlük falan tutarken şimdi yaptığım işlere bak anasını satim. Sanal ortamda içimi döküyorum neden ? çünkü şu yurt odasında tek başımayım , ne ders çalışıyorum ne keyif yapabiliyorum.

Ula* bide işin ilginç tarafı çevrem beni nasıl bu kadar farklı algılamayı başarıyor. Sanki ben hiç üzülmüyorum, olumsuz bi olay beni hiç rahatsız etmiyor. Üzüntümü gidermek yeteri kadar samimi bir arkadaşım yok , alkol kullanmıyorum , zina haram vay arkadaş .

Neye niyetlensek parasal sorunlar karşımızda . Doğduğumdan beri ailemin ev sevdasından dolayı borç ödemekten bunaldım lan. Bir evin borcu bitiyor ohh rahatız bundan sonra derken diğer ev alınıyor. Şu üniversite hayatında kral gibi yaşamak varken gene bankaya para ödüyoruz. Anne sanada selamlar burdan.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Öküz.

Süpersin. .. ne kadar güzel dokusunun içini. . Çok samimi ve içten. . Keşke bende senin gibi haykırabilsem... içimde tüm biriktirdiklerimi .
 
---> Öküz.

18 gün sonra gene geldim buraya , bu sefer diğer günlükleri okudum , bir nebze rahatladım nedense.
 
---> Öküz.

Keşke herkes sen8n gibi sacmalaya bilse. . Sen yaz arkadaşım ben okuyorum...
 
---> Öküz.

1 yıl sonra gene gelmişiz buraya. Bu sefer sebebim kız davası. Ne güzel işime okuluma konsantre olmuşum , karınca kararınca tıkırdıyorum tek başıma . Çıkıp geliyorsun , zorla hayatıma giriyorsun , zamanımı dikkatimi çalıyorsun sonra da sana güvenemiyorum diyorsun çekip gidiyorsun. Ne güzel İstanbul bee . E madem güvenmiyorsun neden bunca zaman konuşup görüşüyorsun.
Hiçbir konu hakkında yalan söylemediğim halde nasıl güvenilir biri olamıyorum orasıda ayrı bi muamma.

Neyse son 15 gün sonra mezunum Allah'ın izniyle. Bakalım bir dahaki ziyaretim ne zaman olacak.
23.05.2016
 
Bütün derdin, çevrendeki insanların para harcayıp senin harcayamaman mı ?
bırak fakir ol, en güzelidir fakirlik. Ailene ev alıyorlar diye de kızma onlar evlatlarına gelecekte bir şeyler bırakıp rahata kavuşturmak istiyorlar. Bunu sende yapacaksın
 
---> Öküz.

:) herşey yeteri kadarıyla güzel. Mesele para harcamak olsa çok şükür okuyup çalışıyorum. Mesela hayatı fazla ciddiye alıp , hayatın güzel taraflarını ıskalamak güzel kardeşim. Dededen kalma , babadan kalma mallar vermiş Yaratan , aç değil açıkta değiliz. Bu kadar hırs yapıp hayatı çekilmez kılmanın ne anlamı var ?

Fakirliğin de özenilecek , güzel olacak bir tarafı yok. Avuntular insana hiçbir şey katmaz.
 
---> Öküz.

yılda bir yolum düşüyor galiba buralara.
üniversite bitti , 2 ay işsiz geçen düzensiz bir hayattan sonra mimarlık eğitimi alıp 1.800 tl maaş ile işe girdim. Para trajikomik bir mebla.
Galiba belirli dönemlerde tükenmişlik sendromu yaşıyorum hayatımın . Hırs , istek , motivasyon hiçbir şey yok bu aralar, bakalım hayırlısı artık.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst