Renkli maskaraları nasıl kullanmalı?

Bayan Taruz

Bayan Üye
7ubbh.jpg


Neyin gözünüzde iyi durmadığını bilmek, en az doğru rengi seçmek kadar önemli.

Mavi herkesi sever. Ayrıca mavi, zor bir gecenin sonunda, ertesi gün gözlerinizin hiçbir şey olmamışcasına parlak ve beyaz görünmesini sağlar. Makyaj uzmanı McCartney mavi maskarayı siyah maskaranın üzerine uygulamayı tercih ediyor. En güzel mavi maskara için Dior'un azur mavisine bir göz atın deriz.


Mor maskara yalnızca mavi ve yeşil gözlerde güzel durur. Estée Lauder mor maskara konusunda en güzel seçeneği sunuyor.



Göz rengine bakmaksızın, yeşil maskara kirpiklerin olduğundan çok daha kısa görünmesine sebep oluyor.

Renkli maskara kullanıyorsanız gözünüze başka bir makyaj uygulamayın. Maskaranızla aynı renkte far uygulamak büyük bir makyaj hatası. Bu şekilde sirkten kaçmış gibi görünebilirsiniz.

Renkli maskaranızı naturel renkte bir fondöten ve gözlerinizin altına hafifçe süreceğiniz sıvı bir kapatıcıyla tamamlayabilirsiniz. Naturel bir fondöten için mineral fondötenlere göz atın.

Maskarayı kirpiklerinizin sadece üst kısmına uygulayın, alt kirpiklerinize siyah maskara sürün. Eğer gözlerinizdeki etkiyi kuvvetlendirmek istiyorsanız gri-siyah tonlarıyla dumanlı göz makyajı yapabilirsiniz.

Çok tercih edilmese de, farklılık arıyorsanız, renkli maskarayı alt kirpiklerinize uygulayıp siyah maskarayı da üst kirpiklerinize sürebilirsiniz.
 
---> Renkli maskaraları nasıl kullanmalı?

Guzel duruo ya renkli renkli :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst