Sizce düğün gerekli mi?

Sizce düğün gerekli mi?

  • Evet gerekli

    Oy: 15 68.2%
  • Hayır gereksiz

    Oy: 7 31.8%

  • Kullanılan toplam oy
    22
---> Sizce düğün gerekli mi?

düğün olmazsa olmaz. düğün olacak ya. insanların bazen eğlenmeye de ihitiyaçları var. hem gelin-damat maddi olarak evlilik masraflarını çıkarır, hemde insanlar akraba olduklarını, sevildiklerini, gülmeyi hatırlar. :D
 
---> Sizce düğün gerekli mi?

....,dugun yapman bir anenevi gelenekdir.iki aile anlastikdan sonra dugun yapilmayabilir,gorucu usulu evliliklerde iki aile arasinda biraz gerginlik olabilir,efendim biz dugun isteriz nisan isteriz,cevremiz var asaletimiz var gibi bir cok bahaneler ortaya atilir.
..Her genc bayan gelinlik giymek ister,gelinlik giyerek nikahda kiyilabilir.Bizim australyada yapilan australyali gencligin yada onlara ayak uydurmus diger toplumlarinda dugunlerde hediye getirilmez,salonun girisine kilitli bir korsan sandigi konur,daha onceden gelecek kisiler davetiye ve ile zarf gonderilir,yani dugune gelecek kimsede arkadasi icin bu zarfa iyi para koyar ve salona gelirken korsan kutusuna birakir,bu sayede hemen hemen bu paralar sayesinde dugun masraflari cikmis olur.benim oglum dugunune 25.000 dolar harcadi,sag olanlar es dost 28.000 dolar para biraktilar.
...turkiyenin sartlari biraz daha degisik,yakin akrabalar taki takiyor,digerleride kucuk capli hediyeler getiriyor.ailenin durumu musait degilse dugunde masrafli oluyor tabi.bir tv programinda gormus duymustum,bazi aileler dugun takilarini kuyumculardan kiraliyorlarmis,millete gosteris olsun diye dugun sonunda altin takilari kuyumcuya iade ediyorlarmis.
..gunun sonunda dugun yapmak her iki aileye kalmis bir sey diyorum, bu gunun turkiyesinde bir cok genc ya okuldan tanisiyor ya da netten,biz bir birimizi bulduk ister dugun yapilsin ister yapilmasin umurumuzda degil deyip en sade sekilde hayatlarini birlestiriyorlar.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst