Tekir Balığı Tavası

Hestia

Bayan Üye
Tekir Balığı Tavası

hamsi_tava_300x225.jpg


Malzemeler:
  • 1 Kilogram Tekir Balığı
  • 1 Su Bardağı Sıvıyağ
  • 1 Avuç Un
  • Yeteri kadar Tuz
  • Yeteri kadar Limon
  • Yeteri kadar Maydanoz
Yapılışı:
1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biberle yiniz.
3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ da her tarafını pembe renkte kızartınız.
4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git mesi için).
5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz
 
---> Tekir Balığı Tavası

Tekir Balığı Tavası

Tekir_Bal_______Tavas__.jpg


Malzemeler:
  • 1 Kilogram Tekir Balığı
  • 1 Su Bardağı Zeytin Yağı
  • 1 Su Bardağı Un
  • 3 Adet Yumurta
  • 2 Adet Limon
  • Yeteri kadar Maydanoz
  • Yeteri kadar Tuz
  • Yeteri kadar Karabiber
Yapılışı:
Balıkları temizleyip yıkayın ve suları iyice süzülünce tuz, biber serpin. Un ve yumurtaları ayrı kaplara koyup yumurtaları çırpın. Balıkları önce una ardından yumurtaya bulayın ve kızgın yağ içinde kızartın. Kızaran balıkları maydanoz ve limon dilimi ile süsleyip servis edin.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst