TeLevizyonda sex yarışması

meRve^^

Bayan Üye
İngiltere'de Sexstar Gündemi

İngiltere'de reklamları yapılmaya başlandığı gün yasaklanan yarışma programı sexstar, ülkede büyük olay yarattı. Bir televizyon kanalında reklamları yapılan ve kısa bir süre sonra başlayacağı duyurulan yarışma ayrıca bir takım gazetelerde de yayınlandı. Reklamları yayınlandığı gün yasaklanan yarışma programı sexstar'ın, formatı'nın ahlaki değerleri hiçe saydığını düşünen İngiltere halkı, bu programı yayına sokmaya çalışan yapımcı'nın cezalandırılması konusunda birleşti.

Program'ın formatı ise şöyle;
6 kız, 6 erkek, toplam 12 kişi 1 ay boyunca bir evin içinde birlikte yaşayacak. 1 ayın sonunda erkekler ve kızlar olmak üzere iki kategoride 2 birinci seçilecek, en fazla erkekle seks yapan kız ve en fazla kızla seks yapan erkek birinci seçilecek. Her yarışmacının diğer yarışmacılarla istediği kadar seks yapma hakkı var ve isterse yalnızca bir yarışmacıyla defalarca seks yapıp, diğer yarışmacılardan daha fazla seks yapmayı başarabilirlerse, 1 ayın sonunda kendi kategorisinde en fazla seks yapan erkek ve kız yarışmacılar olarak birinci olunabiliyor. Yarışmada kimin daha çok seks yaptığı ise yarışmacıların kaç kez boşaldığına göre hesaplanıyor, bu sayımı yarışma gözlemcileri, seks sırasında bizzat olay yerinde bulunarak yapıyor.
Yarışmanın ödülleri ise şunlar;
1 ayın sonunda birinci olan erkek ve kız yarışmacıya ikisinin baş rol oynadığı bir ***** film çekilecek ve filme ikisinin ismi verilecek. Ayrıca birinci olan yarışmacılara ayrı ayrı 1 milyon sterlin verilecek.
 
---> TeLevizyonda sex yarışması

Normal Şeyler bunlar orda daha ne yarışmalar düzeleniyor ama fena :D
 
---> TeLevizyonda sex yarışması

hahaha yuh artıkk yaa ödüller de ayrı bi saçmalık :S:S
Yapımcı da hangi alemde yaşıo kimbilir
 
---> TeLevizyonda sex yarışması

hangı kanal verıyo:D:Dsaat kacta nezaman baslıyo:D:D

yarısmaya katılım sartları ne:D:D
 
---> TeLevizyonda sex yarışması

Böyle bir yarısmayı Türkiyemde düsünüyorumda ... hahaha hahaha
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst