Üç kardeşe 'cinli' tecavüz!

SiNi

Kayıtlı Üye
Burdur’da oto galericiliği yapan Osman A. (41), Antalya’da kiraladığı evde H.T. (28) ile nikâhsız yaşamaya başladı. Üniversite öğrencisi Kadir T. (21), diğer ablası A.T. (25) ile birlikte Antalya’ya gelerek ablası H.T.’yi ziyaret etti.

İddiaya göre Osman A., yakın ilgi gösterdiği A.T. ile birlikte evden ayrıldı, ancak cep telefonunu evde unuttu. Telefonu inceleyen Kadir T., ablaları H.T., A.T. ve G.T.’nin (30) çıplak fotoğraflarını görünce çılgına döndü. Bir süre sonra eve dönen Osman A. ile tartışan Kadir T., Osman A.’yı yaraladı. Kadir T. ise tutuklandı. Olayın ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe veren 3 kız kardeş, Osman A.’nın kendilerini cinlerle korkutup tecavüz ettiğini iddia etti. Antalya Savcılığı, H.T. ile G.T.’nin tecavüze uğradıkları yer Burdur olduğu için soruşturma evrakını Burdur’a gönderdi.

'DELİL YOK'
Burdur Cumhuriyet Savcılığı, “Yaşları 28-30 olan ve fiziken sağlıklı mağdurların, anlattıkları şekilde suiistimal edilmeleri yasal delillerle desteklenmediği için iddiaları da soyut ve samimiyetten uzak bulunmuştur” diyerek soruşturma açmadı. Karara 3 kız kardeş itiraz etti. İtirazı değerlendiren Isparta Ağır Ceza Mahkemesi, savcılığın kararını bozdu ve dava açılmasına hükmetti. Osman A.’ya 30 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
 
---> Üç kardeşe 'cinli' tecavüz!

bu haberi okuyunca bi mesele geldi aklıma

kızın biri sevgilisiyle yatıyor. aradan zaman geçiyor vakit evliliğe dayanıyor kız annesine ben duş'a ana'dan doğma girdiğim için 3 harfliler beni bozdu..

Aynı mesele olmuş buda xD

Sen Akıl fikir ver Yarabbim.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst