ölümden sonra hayat var mı

---> ölümden sonra hayat var mı

off niye farklı düşüncelere bukdar sertsiniz. Birbirimizi dinlemek ve anlamak için açılmış bu konular biz kavgalar edelim tehtidler savuralım diye değil. Karşılıklı birbirimiz anlayıp empati yapabilelim diye. lütfen !!

Ben çok söyledim.Fakat dinlemiyor o sebeple bizim geliştirdiğimiz bir metod var;
Haklısın Hı hı diyerek gülüp geçmek

Ölümden sonra hayat vardır.Ki gerçek adalet orada sağlanacaktır :)
 
---> ölümden sonra hayat var mı

asıl hayat öldukten sonra başlıyor zaten .. sadece ne zaman kalkacağımızı bılmeyen bır mısafırız burada
 
---> ölümden sonra hayat var mı

Ne kadar uzadı bu tartışma. :)
İnanan zaten inanıyor
İnanmayan da öldüğünde inanır
Gerisi boş
Veselam
 
---> ölümden sonra hayat var mı

Ne kadar uzadı bu tartışma. :)
İnanan zaten inanıyor
İnanmayan da öldüğünde inanır
Gerisi boş
Veselam
valla ole kardeşim askerligim bitti hala bu konu var gundemde la yok desekde rahatlatsak şunları bari..
yok yok sorgu morgu olumden sora çiçek bocek ot b.k modunda takılıyonuz rahat olun..:91:
 
---> ölümden sonra hayat var mı

yani sölemek istediğim oradaki yaşamdı yine aynı şekilde dünyadaki gibi mi yaşıycaz asıl sormak isteğim şey buydu sanırım yanlış anlaşıldım yine hepiniz tşk ederim
Cennet’in de, Cehennem’in de varlığı ebedî olarak devam edecektir.

Kur’an ve Sünnet nassları, hem Cennet’in, hem de Cehennem’in şu anda mevcut olduğunu, kıyamet, haşir ve hesap süreçlerinden sonra Cennetlikler Cennet’e, Cehennemlikler Cehennem’e gittikten sonra orada ebedî kalacaklarını açık bir şekilde ifade etmektedir.

Şu kadar ki, Cennet’e gidenlerin hiç birisi oradan bir daha çıkmayacak, ancak Cehennem’e gidenlerin bir kısmı, yani günahkâr mü’minler, günahları miktarınca azap gördükten sonra Cehennem’den azad edilecek ve ebedî hayatlarına Cennet’te devam edeceklerdir.


Ancak; bizim varlığımızın sonsuzluğunun, Allah Teala’nın varlığının sonsuzluğu “gibi” olmayacağını, zira bizim sonsuzluğumuzun da varlığımız gibi “mümkin”, O’nun sonsuzluğunun ise varlığı gibi “zorunlu” olduğunu unutmamak gerekir.
 
---> ölümden sonra hayat var mı

bunu bilemeyiz hiç kimse bilemez. Aranızdan kim ölüp geldide bunun hakkında yorum yapabiliyor.Bu konu hakkında söylenen hersey sacmalıktır. Var ya da yok diyemeyiz.
 
Son düzenleme:
---> ölümden sonra hayat var mı

OLmaz mı öLümden sonra hayat cennet cehennem .. Herkes bu dünya da ne ekerse ahirette de onu biçecek... Her ne kadar inanmayan insanlar yok dese de.. Yüce Kitabımız Kuran'ı Kerim'den KesitLerle anLatıLıyor Haşr meydanı ahiret cennet cehennem araf mahşer..
 
---> ölümden sonra hayat var mı

kıyamet Günü Yaklaşarak Gelmektedir

Ölüm gitgide yaklaşıyor. İster genç olun ister yaşlı, geçen her gün, hatta her dakika ölüme biraz daha yaklaşıyorsunuz. Zamana karşı koyamıyor ve ölümün yaklaşmasına bir türlü engel olamıyorsunuz. Almakta olduğunuz önlemlerin hiçbiri sizi ve çevrenizdekileri "geçici" olmaktan alıkoyamıyor. Dünyadaki herşey gibi siz de yaşamınızı sona erdirecek güne doğru ilerliyorsunuz.

Ancak dünyada ölümlü olan yalnız insan değildir. Diğer tüm canlılar, yeryüzü, hatta tüm evren de ölümlüdür, yok olacakları bir gün belirlenmiştir....

Herşeyin bir sonunun olduğunu açıkladığın için çok teşekkürler. Biz bugüne kadar gençler ölmüyor diye biliyorduk. Geçen her dakikanın geçtiğini bize kanıtladığın için gerçekten sana ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi ki varsın. Ölmemekiçin hiç bir önlem olmadığını bir kez daha hatırlattın ve artık kendimi ahirette daha rahat hissedicem.36 IQ'un için gerçekten minnettarım allah razı olsun!
 
---> ölümden sonra hayat var mı

İnancim geregi Ahiret gununun olduguna
Cennet ve cehenneme inaniyorum.
Kuranda zaten bu konuda ayetler var.
Bu dunyada yapilan kotulukler nasil mahkeme onune cikiyorsa Ahirette de cok ince bir mahkeme olacak.
Allah yardimcimiz olsun..
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst